Skip to main content

L’Atlètic DHM revalida el títol de campió de Catalunya de sala

En categoria masculina, el Can Salas es va penjar el bronze, el Vallès va acabar sisè, i en femenina l’Atlètic DHF va fer quart i l’ATHC B sisè.

13 Gener, 2020. L’Atlètic DHM ha revalidat el títol del Campionat de Catalunya de hockey sala aquest darrer cap de setmana, jugant un torneig amb ple de victòries. D’aquesta forma, els groc-i-negres firmen una dada espectacular: ja han guanyat 33 campionats catalans dels 40 disputats històricament a la modalitat de sala.

Els de Xero Gasol van acabar primers del Grup A, superant a Junior (4-1), Vallès (3-2) i Les Fonts (8-2). A semifinals, van tenir un partit molt dur contra el Can Salas, però que finalment es va endur per un ajustat 6-4. A la final, van superar al Club Egara per 4 gols a 1. A destacar també el gran paper del Can Salas, que es va penjar el bronze després de guanyar al Junior 2-1. El Vallès també ha firmat una meritòria sisena posició.

En categoria femenina, l’Atlètic DHF es va quedar a un pas de la medalla, després de caure enfront del Junior (1-3) en el partit pel tercer i quart lloc. L’ATHC B ha acabat en sisena posició.

En aquesta edició l’Atlètic ha comptat amb un total de cinc equips competint a la màxima categoria del hockey sala català: tres de masculins i dos de femenins, més que qualsevol altre Club.