Skip to main content

Terrassa, 11 de juliol de 2023 – L’Atlètic s’enorgulleix d’anunciar l’arribada d’un nou  jugador per a la temporada vinent; Jan Lara, procedent del CD Terrassa i amb una destacada experiència internacional al Club An Der Alster alemany, s’incorpora al nostre club amb la determinació de portar el seu joc i habilitats a nous nivells.

Amb una trajectòria esportiva notable, Jan Lara s’ha forjat com un jugador de gran destresa i habilitat. Durant tota la seva carrera al CD Terrassa, ha demostrat ser un pilar essencial en el camp, a més ha participat en categories inferiors a la selecció i entrenaments amb l’absoluta. El seu compromís amb l’excel·lència i la seva dedicació incansable han estat valors clau en el seu desenvolupament com a jugador de primera classe.

A més del seu èxit en l’àmbit local, Jan Lara ha tingut l’oportunitat de competir a l’estranger amb el Club An Der Alster alemany, una experiència que ha enriquit el seu joc i li ha proporcionat una perspectiva global.

Desitgem donar la benvinguda a Jan Lara i estem impacients per veure les seves brillants actuacions amb la samarreta de l’Atlètic. Estem segurs que la seva passió pel joc, la seva habilitat tècnica i la seva determinació seran una inspiració.