Skip to main content

L’Atlètic va tenir l’honor d’acollir el Campionat de Catalunya per Equips de 3a Categoria de Padel. Aquest esdeveniment va ser una demostració de la passió i la destresa dels jugadors i jugadores de pàdel de tota la regió.

Els resultats del campionat van revelar un espectacle emocionant i competitiu. En la 3a categoria masculina, l’equip Tot Padel Play va portant-se a casa la medalla d’or. El Pàdel Barcelona – El Prat ‘B’ es va adjudicar el segon lloc.

A la 3a categoria femenina, l’Emilio Sanchez CE es va coronar com a campió. El Tennis Club Badalona va fer una actuació notable, aconseguint el segon lloc.

Rendiment dels nostres equips:

Els equips representants de l’Atlètic van assolir els seus objectius. En la categoria masculina, l’objectiu de mantenir la categoria amb èxit. Les jugadores de la categoria femenina van oferir una gran competició, van jugar dues rondes i van perdre de molt ajustat contra una de les semifinalistes.

A més, els dos equips de sisena categoria a Llavaneres van superar les expectatives, millorant significativament els resultats de l’any anterior.

Enhorabona als guanyadors/es i a tots i totes per la gran participació!

Volem donar el nostre agraïment als regidors Maise Bancells i Xavi Cardona per la seva assistència.