Skip to main content

L’Atlètic i els tres clubs de hockey de la ciutat renoven el conveni de suport a les escoles esportives amb la Fundació Mina i Mina, Aigües de Terrassa

L’acord s’ha prolongat per un any més i l’associació Hockey per Terrassa seguirà vetllant per la dedicació dels recursos a les escoles dels quatre clubs: l’Atlètic, l’Egara, el Terrassa i el Línia.

1 Maig, 2018. La Fundació Mina i Mina, Aigües de Terrassa ha signat un nou conveni de col·laboració per a l’exercici 2018 amb el Club Egara, el CD Terrassa, el Línia 22 HC l’Atlètic i Hockey per Terrassa. La firma sa realitzat a la seu de la Mina i s’ha allargat un any més, després de la signatura el setembre 2011.

 

Mitjançant aquesta col·laboració, renovada ara per vuitè any consecutiu, es seguiran realitzant les activitats educatives dutes a terme per Fundació Mina i que han estat principalment aquelles que formen part de la divulgació de la cultura de l’aigua com són: “descobrim l’aigua” per als més petits i “el cicle natural de l’aigua”, així com les divulgatives i dirigides al col·lectiu de socis/es dels Clubs que realitza també Mina, Aigües de Terrassa, a més del subministrament periòdic de material de suport a les escoles.

En aquesta ocasió totes les parts han valorat les accions educatives realitzades, per part de Fundació Mina i les de divulgació dutes a terme per Mina, Aigües de Terrassa, per als socis dels clubs, així com el subministrament de material de suport a la formació, i s’ha procedit a la signatura del nou conveni, en aquesta ocasió per al període 2018, per una quantitat assignada a les escoles de 6.000 euros. Els assistents han coincidit en destacar la importància del suport de Fundació Mina a les escoles esportives, remarcant que, per al hockey formatiu, ha estat la més important al llarg d’aquest anys. L’entitat Hockey per Terrassa, representada pel seu president Francesc Salvatella, es compromet a garantir que aquest suport econòmic sigui destinat exclusivament a les escoles dels quatre clubs de hockey de la ciutat.

El president de Fundació Mina, Marià Galí, ha recordat que fa 18 anys que es col·labora i es dóna suport a entitats de tot ordre a la ciutat. Galí ha remarcat el compromís de Fundació Mina en el manteniment de les col·laboracions “en la mesura de les nostres possibilitats” i va afegir que volen “seguir cooperant amb entitats que contribueixen a la cohesió social i a la projecció internacional de la ciutat, com és el cas del hockey terrassenc”.

Hockey per Terrassa, que agrupa els clubs signants, té l’objectiu, entre d’altres, de potenciar el hockey a la ciutat i la formació dels nois i noies, no només esportiva sinó també social amb la finalitat de trobar per a ells i elles ajudes i facilitats tant acadèmiques com laborals per encarrilar de la millor manera el seu futur.

 

Els presidents de les entitats fent la signatura del conveni. (FOTO / MINA)