Skip to main content

Aquest diumenge 12 de març, torna les Lliga Iberdrola de Divisió d’Honor femení, aquesta segona volta comptarà amb el reforç de l’equip amb tres incorporacions.

L’Atlètic DHF disposarà de la migcampista argentina Giselle Juárez, més coneguda en el camp com la ”Yiyo”, la davantera neerlandesa Steerre Deetman i la defensora terrassenca Hanna Badia, internacional sub-21 amb Espanya.

Juárez, de 31 anys, va formar part de ‘’Las Leonas’’ a la Selecció Femenina d’Argentina fins a 2018, participant en el procés júnior sub 21, Jocs ODESUR, Pro Leauge i Mundial. La Yiyo és una interior ofensiva que va participar a la lliga espanyola, amb l’equip canari, Unión Deportiva Taburiente, actual líder a la Lliga Iberdrola de Hockey.

Deetman, de 26 anys va jugar per l’Hockeyclub Amsterdam i al Pinoké a Holanda i també va jugar la lliga amb l’Atlètic fa tres anys. Va interrompre la seva carrera per què va ser mare i ha patit una lesió a l’esquena però ens comenta:

”He interrumpido mi carrera con la llegada de una hija, y ahora vuelvo al campo con muchas ganas. ¡El Atlètic es el club que tiene mi corazón!”

 

La Hanna Badia, de 21 anys, torna a casa després de l’estada d’Erasmus a Irlanda. Badia reforçarà la defensa de l’equip per cobrir la plaça de Tayla White.

Les tres jugadores debutaran a casa aquest diumenge a les 12 hores al camp Josep Marqués davant la Real Sociedad.