Skip to main content

El cap de setmana del 4 de març s’ha disputat la Fase Final del Campionat d’Espanya infantil Masculí i Femení de Hockey Herba.

Dissabte 4 de març, en Semifinals, van enfrontar-se L’Atlètic Infantil Masculí i el RC Polo i va obtenir el passi a la final l’Atlètic en vèncer per 3-1. En la segona Semifinal es van trobar el Club Egara i el Junior  FC i va classificar-se per la final el Club Egara en guanyar per 4-2.

El partit de la final el van jugar l’Atlètic Terrassa i el Club Egara, aconseguint el campionat els groguencs amb un resultat de (4-3) i programant-se Campions d’Espanya de Hockey Herba.

Els quatre gols grocs els van marcar Ezra Fort, el primer al minut trenta-tres, Eric Gutiérrez i els dos últims Pol Sola.

Les noies Subcampiones d’Espanya

Les infantils van guanyar en les Semifinals contra el Club Egara on van obtenir el campionat el conjunt de l’Atlètic Infantil Femení en la tanda dels shoot-outs (3-4) després d’arribar a la fi del temps reglamentari amb empat a un.

A la final l’equip del tècnic Albericio, va empatar 3-3 contra el RC Jolaseta i l’equip basc finalment es va anteposar en els shoot-outs, 4-1 deixant a les de l’Atlètic com a subcampiones d’Espanya de Hockey Herba.