Skip to main content

27 febrer, 2023. Les grogues-i-negres guanyen la copa en el Campionat d’Espanya de Hockey Sala.

L’Atlètic Juvenil Femení va aconseguir el doblet amb el Campionat de Catalunya i el d’Espanya. Un cop finalitzada la competició autonòmica, amb victòria per (3-2) contra l’Egara a la final, van superar la fase semifinal del Campionat d’Espanya  amb quatre victòries en cinc partits.

El diumenge 26 de febrer es va disputar la Final Four, l’Atlètic juvenil femení en un partit molt igualat, on es van imposar per shoot out (3-2) a la Complutense, en un emocionant partit acabat amb les de Can Salas com a guanyadores de la copa.

En referència als premis individuals, la Núria Gimenez, portera del juvenil de l’Atlètic, s’ha emportat el premi individual com a millor portera juvenil femení del torneig.

Pel que fa a l’Atlètic Juvenil masculí va guanyar (4-5) contra el Junior FC en la lluita pel bronze del Campionat d’Espanya. Els santcugatencs estaven jugant un partit molt intens, però 3 gols dels groguencs van deixar sentenciats als blaus-i-negres, que no van deixar de lluitar per la medalla fins al final del partit.