Skip to main content

L’Atlètic posa fi a la temporada de hockey amb les jornades de Cloenda 18-19

Les dues van consistir en el tradicional sopar de germanor i una posterior entrega de distincions per premiar els èxits aconseguits al llarg de la campanya.

18 Juny, 2019. Aquest passat cap de setmana van tenir lloc les cloendes de la secció de hockey del Club. Divendres va ser el torn de la categoria sènior, mentre que dissabte ho van fer els jugadors i jugadores de l’Escola.

Divendres es va celebrar el tradicional sopar al restaurant a càrrec del Rístol Can Salas amb 650 persones i es va passar a l’entrega de premis i distincions de la temporada a l’escenari del Josep Marquès. Després d’una gala emotiva, festa final a la terrassa del xalet. A continuació, la llista de tots els premiats i premiades de la nit:

 

Millor ÀRBITRE/A: Ot Coromines

Millor DELEGAT/DA línia femenina: Roger Grané Farell

Millor DELEGAT/DA línia masculina: Oriol Ventura Caellas

FAMÍLIA GROGA: Família Figa-Malgosa

Distincions al MÈRIT: Núria Lavado Fernández

Distincions al MÈRIT: Jaume Bosch Muntal

Distincions al MÈRIT: Eva i Anna Serrano Blanco

Distincions al MÈRIT: Juli Paz Garcia

Distincions al MÈRIT: Lluís Fortuny Casas

Distincions al MÈRIT: Marc Vizcaíno Vallmitjana

Distincions al MÈRIT: Jan Tormo Mampel

MITGETA de l’ATHC 1F: Núria Lavado Fernández

SAMARRETA del Vallès: Nil Sánchez Galobardes

FALDILLA de l’Atlètic DHF: Oriol Trenchs Garcia

BANDERÍ de l’Atlètic DHM: Johannes Mooij

Premi VALLHONRAT BRONZE: Ton Abad Freixa

Premi VALLHONRAT PLATA: Pau Matarrodona Moragas

Premi VALLHONRAT OR: Marta Gómez Rodríguez

 

Pel que fa a la Cloenda de l’Escola, els nostres camps van acollir els tradicionals partits de pares contra fills i el posterior sopar de germanor a la via àpia de tots els equips benjamins, alevins i infantils, 800 persones en total. A quarts de nou del vespre, tots els nens i nenes van desfil·lar cap al camp 1 per rebre les seves distincions als mèrits aconseguits al llarg de la temporada. A més, els capitans de l’Atlètic DHM i DHF, Vallès i ATHC 1F van parlar sobre el que significa ser el capità d’un equip i el significat dels trets identitaris de la nostra àrea de formació: equip, respecte i compromís. Per tancar l’acte, diversos jugadors dels nostres primers equips van fer entrega de les seves samarretes oficials als guanyadors del Premi Valors de cada equip, com també el premi al millor Goaliegroc de la temporada i al millor delegat i delegada.