Skip to main content

L’Atlètic presenta a l’Assemblea els èxits del Pla Estratègic

El Club acaba la temporada 2017-2018 amb un resultat positiu de 75 mil euros i el guardó de millor Club d’Europa.

8 Gener, 2019. El passat dijous 20 de desembre a dos quarts de vuit del vespre va tenir lloc la tradicional Assemblea Ordinària de Socis del Club a la Sala Polivalent del Xalet. Davant d’una assistència d’una cinquantena de socis, la Junta va presentar els resultats de la temporada, el pressupost i un balanç dels últims anys.

 

El President del Club, Josep Maria Biosca, va donar la benvinguda a tots els assistents i va fer balanç dels mèrits de la temporada 17-18 recollits en la memòria anual, on destaca el reconeixement com a millor entitat de Terrassa i millor Club de Hockey d’Europa, així com la línia ascendent de creixement social, les dades rècord de jugadors/es de Hockey i l’elevada qualitat de serveis que el Club ofereix actualment en els diferents àmbits. En plana esportiva, destaquen el títol de campions de Divisió d’Honor B per tercer any consecutiu i diversos campionats d’Espanya de categories inferiors, així com l’èxit en organitzacions clau com la V Yellow Cup, el II Veterans Hockey Tournament, el Campionat d’Espanya Juvenil, el Torneig Bronze de Pàdel, la 1a Cursa de 5K de l’Atlètic o el 41è ral·li de Motos antigues.

En la seva intervenció, el President va fer constar en acta el seu agraïment a tots els membres de la Junta per la seva valuosa dedicació al Club, així com a tots els professionals de l’entitat per la seva feina diària.

 

Pel que respecte al tancament econòmic de la temporada 2017-2018, el tresorer, Lluís Garcia-Cascón, va presentar un resultat positiu de 75.000€ en l’explotació i un flux de caixa net superior als 330.000 euros gràcies a la consolidació d’un fort creixement dels ingressos del Club els últims exercicis fins a la xifra actual de 3,3 milions d’euros.  Pel que fa al balanç de situació a 31 d’Agost, cal destacar que el deute a llarg termini s’ha reduït en prop de 250.00€ en l’exercici i que el patrimoni net de l’entitat segueix representant més del 40% del balanç. En aquest sentit, el resultat de l’auditoria elaborada per Activa Auditors ha estat positiu sense excepcions.

 

El Director General, Oriol Cortada, va presentar l’evolució de l’Atlètic dels últims quatre anys, amb una tendència molt positiva pel que fa al creixement dels ingressos per sobre del 30% en total, així com la reducció del deute i l’augment de les inversions. Des de l’inici del Pla Estratègic, el Club ha invertit 1,6 milions d’euros en noves instal·lacions, renovació de les actuals i millores del servei en més de 250.000 anuals en despesa operativa, que ha comportat un augment de la satisfacció i fidelització dels socis, amb un creixement social important.

L’activació de millores substancials com la nova sala de fitness de 500m2, les noves sales d’activitats dirigides i de cycling, els nous boxes de Salut, la renovació de l’entorn de la piscina, la nova recepció, les millores al xalet i la terrassa, la renovació del camp 1, el nou camp 4 de hockey, les noves pistes 4 i 5 de tennis, les noves pistes 9 i 10 de pàdel i la renovació general de més instal·lacions han estat claus per a l’assoliment dels bons resultats.

Pel que fa al pressupost de la Temporada 18-19, el Club preveu assolir la xifra de 3,5 milions en ingressos amb un resultat positiu superior als 100.000 euros. Per aquest exercici es preveu invertir un total de 220.000 euros en millores, així com 360.000 euros en la remodelació del nou accés i aparcament de l’Atlètic, que es preveu finalitzar a la primavera. La liquidació econòmica i el pressupost es van aprovar per unanimitat dels assistents.

 

Finalment, el Vicepresident, Òscar Pallarols, va fer balanç de tot el camí recorregut en els últims exercicis per elevar el nivell de qualitat i servei del Club i va presentar a l’Assemblea el pla d’inversions de renovació d’instal·lacions necessàries per als anys vinents, amb la creació d’una quota finalista participativa per a tots els socis. Aquesta proposta es va aprovar per clara majoria, amb el compromís de la Junta de portar a terme un pla de comunicació amb tots els socis sobre aquesta nova quota i el procés participatiu per elegir les millores prioritàries a les instal·lacions que començarà a la primavera.

 

Bons resultats i bona tendència per l’Atlètic.