Skip to main content

L’Atlètic s’enorgulleix d’anunciar l’arribada del Circuit de Pàdel Motor Munich – Atlètic, una emocionant oportunitat pels amants del pàdel, on podran gaudir d’una experiència única. Jugar amb l’Atlètic té Premi! Aquest circuit promet ser una gran experiència per a tothom i amb la possibilitat d’entrar en el sorteig d’una increïble moto BMW G 310 R.

Dates del Circuit

El circuit estarà dividit en tres proves, cadascuna oferint una oportunitat per als jugadors/es de demostrar les seves habilitats. La primera prova tindrà lloc del 27 de maig al 2 de juny, la segona del 7 d’octubre al 13 d’octubre, i finalment, la tercera prova tindrà lloc del 4 de novembre al 10 de novembre.

Categories i Condicions de Participació

Les proves estan obertes a majors de 18 anys, i els jugadors/es tindran l’oportunitat de competir en les categories masculina, femenina i mixta. Cal destacar que cada jugador/a només pot competir en una categoria.

Una de les grans novetats d’aquest circuit és que els participants que s’inscriguin a les tres proves tindran l’oportunitat d’entrar en el sorteig d’una moto BMW G 310 R. Les condicions per entrar al sorteig inclouen participar en les tres proves, jugar com a mínim un partit en cada prova, i no tenir cap avís o expedient per mala actitud o comportament per part de l’àrbitre o del responsable del torneig. El sorteig es durà a terme presencialment i davant d’un notari, assegurant la seva transparència i equitat.

Premis i Col·laboradors

A més de l’oportunitat d’entrar en el sorteig de la moto BMW, els participants podran guanyar més premis que inclouen material esportiu, welcome packs a cada prova, bidons d’aigua i molt més. El circuit compta amb el suport dels seus col·laboradors, entre els quals es troben Flick Padel, Benitosports, Atmeller Origen, Mini, Head Padel i Estrella Damm, els quals han ajudat a fer possible aquest esdeveniment excepcional.

Inscripció i Terminis

El preu d’inscripció per a cada prova és de 30 € per als socis i 33 € per als no socis. El termini d’inscripció per a la primera prova finalitzarà el 24 de maig a les 12 am.

Disposeu del formulari d’inscripció aquí