Skip to main content

L’Atlètic signa un conveni amb Ecomola que oferirà productes ecològics i de proximitat als socis del Club

 Les finalitats del grup de consum són respectar l’entorn i la salut a través dels productes ecològics.

15 Març, 2018. Amb la voluntat de fomentar una alimentació més saludable, l’Atlètic de Terrassa ha signat un conveni de col·laboració amb el grup de consum Ecomola per tal que els socis del Club puguin comprar productes ecològics i de proximitat amb major facilitat.

Amb aquest acord, els socis que ho desitgin podran encarregar les seves cistelles amb productes d’horta, fruita, càrnics o lactis a la web d’Ecomola i recollir-les a l’Agrobotiga de L’Heura, situada a la Masia de Can Salas (darrere del pàrquing sud de l’Atlètic).

Ecomola és una agrupació de consum formada per famílies de Matadepera, Terrassa, Sabadell, Castellar … i té com a objectiu respectar el nostre entorn i la nostra salut consumint aliments ecològics i de qualitat, així com establir una relació directa amb el productor que permeti saber molt més fàcilment d’on ve i com s’ha produït o com s’ha elaborat el que mengem.

Per més informació sobre Ecomola i els productes que s’ofereixen, podeu visitar la web www.heura-cet.cat o enviar un correu a heura@heura-cet.cat