Skip to main content

L’Atlètic tanca una temporada per enmarcar amb l’èxit del Pla Estratègic

Presentat a l’Assamblea de socis l’exercici de la temporada 16-17, que s’ha realitzat segons el previst i del qual s’esperen xifres optimistes de cara a la 17-18.

19 Desembre, 2017. Any rodó i molt complet per l’Atlètic que ha assolit l’èxit en molts dels seus àmbits. Al compliment del pressupost de l’exercici de la temporada 16-17, cal afegir l’increment de gairebé el 7% dels ingressos i la suma de 160 socis des de l’inici del Pla Estratègic. Aquest augment dels ingressos ha generat suficient cash flow per fer front a totes les obligacions. Es va complint el pla financer del Pla Estratègic, amb el qual ja s’han invertit 450.000 euros en tots els projectes de l’any.

La temporada passada va comptar amb millores significatives pel Club, com la nova Sala de Fitness, la remodelació de les sales d’activitats dirigides i la reforma de la recepció. També el nou contracte amb Adidas, que compta amb un acord per quatre temporades, i el canvi de restaurador, amb la incorporació del conegut grup de restauració Rístol.

Aquestes fites han anat acompanyades de la mà del gran èxit esportiu de la temporada passada per les diferents seccions i els equips de la casa. En hockey, la lliga número 21 aconseguida per l’Atlètic DHM i el títol de Divisió d’Honor B aconseguit pel Vallès Esportiu. La permanència de l’Atlètic DHF i els Campionats d’Espanya de les categories cadet masculí i femení, amb victòria pels nostres. En tennis, l’organització de la Yellow Cup més gran de la història i, en pàdel, la celebració a les instal·lacions del Club del Torneig OR i del Màster de Menors. A més, el Campus d’Estiu també ha batut tots els rècords, amb prop de 700 participants.

Pel que fa a la temporada 17-18, l’assemblea ha ratificat la incorporació de la Sussana Salvador com a vocal responsable de l’àrea poliesportiva, en substitució de la Neus Godiña. En matèria econòmica, el pressupost és ambiciós. Seguint amb la línia d’incrementar el nombre de socis, les incorporacions del mes de setembre fan preveure que serà un any excepcional pel Club. En part, així ha quedat demostrat amb la secció de hockey, que ha registrat també unes xifres històriques mai aconseguies. En l’exercici d’enguany, es portaran a terme 450.000 euros més d’inversions, bàsicament pel Pla de Renovació de les pistes de tennis, la construcció de les dues noves pistes de pàdel i la remodelació del nou accés i aparcament de la Carretera de Sabadell. D’aquest pressupost se n’espera un resultat d’explotació amb clars beneficis i molt positiu, gràcies al correcte desenvolupament del Pla Estratègic, que des del seu inici ja s’han invertit més d’1.250.000 d’euros en millores de serveis, noves reformes i noves instal·lacions.

En definitiva, el Club segueix pel bon camí i registra i compta amb dades molt positives, tan de les seccions esportives com de la vida social.