Skip to main content

Les obres de la zona de Spa i del vestuari femení, ja acabades

Les obres han arribat al seu punt final i el nou espai ja està operatiu.

10 Desembre, 2019. Les obres de remodelació del vestuari femení i de la zona de Spa han arribat a la seva fi i ja estan en funcionament. Amb la culminació d’aquesta acció ha quedat un espai totalment renovat que comportarà un millor servei de benestar de cara als socis i sòcies.

Les obres de la zona del Spa han deixat una sauna i un bany de vapor d’últina generació i de dimensions més grans, una nova dutxa i un enrajolat més modern que presenta millores funcionals i estètiques. Per augmentar la capacitat d’aquestes dues sales, s’ha prescindit de l’antiga zona d’UVA. A més, tant la nova sauna com el bany de vapor presenten un consum menor que els models anteriors.

Pel que fa a les actuacions del vestidor femení, s’ha fet una renovació completa de les dutxes i de la zona de lavabos i vàters. També s’ha dut a terme una general millora del disseny estètic i funcional, així com la substitució de bancs i penjadors.

Aquest procés culmina la iniciativa de la Quota Instal·lacions 2019 amb l’objectiu de millorar les instal·lacions del Club per oferir un millor servei als socis i sòcies. A partir del mes de març s’iniciarà el procés participatiu per la Quota Instal·lacions 2020.