Skip to main content

Durant el pròxim mes de juliol l’Atlètic acollirà el Campionat d’Europa sub21 masculí i femení amb el millor talent jove competint per alçar el títol continental. El tret de sortida serà el 13 de juliol i la competició arrencarà, l’endemà diumenge fins al dissabte 20 de juliol, amb les seleccions europees i el públic omplint Can Salas de hockey i bon ambient.

El cartell de la competició ja és oficial i el comitè organitzatiu continua amb la seva tasca per fer d’aquest torneig tot un èxit.

Quines seleccions jugaran?

En categoria masculina tindrem Alemanya, Bèlgica, França i Turquia al grup A i a Anglaterra, Espanya, Irlanda i Països Baixos al grup B.

En categoria femenina jugaran Bèlgica, Espanya, França i Països Baixos al grup A mentre que Alemanya, Anglaterra, Àustria, Irlanda.

Quins dies hi haurà partits?

Els partits de les fases de grups es jugaran de diumenge 14 fins al dimecres 17 de juliol. El dijous serà dia de descans per preparar les semifinals, que es jugaran el divendres i les finals, el dissabte.

Pots consultar aquí el calendari complet de la competició masculina i el de la competició femenina.

Es podran veure els partits de forma gratuïta?

Sí, tots els partits es podran veure de forma gratuïta i de cara a les semifinals i les finals, hi haurà seients VIP que es podran reservar i comprar a la web del torneig.

Hi haurà village?

El torneig serà més que partits de hockey i tindràs a la teva disposició un village comercial amb botigues i restauració, juntament amb 3rs temps i festa.

Com puc col·laborar?

Pròximament, s’obriran les inscripcions per voluntaris i voluntàries, que seran obertes a tothom qui vulgui participar.

T’esperem al juliol a l’Atlètic!