Skip to main content

27 febrer, 2023. El jove equip dels EUA va tenir un gran impacte en la sisena edició de la Copa del Món de Hockey Sala i va pujar quatre llocs fins al vuitè lloc en el món.

Entre les jugadores d’aquest equip es troba la Liz Tamburro, portera del nostre equip Vallès de Divisió d’Honor B que ha sigut distingida amb el MVP en el partit que van jugar contra Holanda.

L’entrenador que ha preparat i ajudat a la Liz pel seu primer Campionat del Món ha estat el Jaume Borràs, entrenador de porters de l’Atlètic, el qual publicava a les seves xarxes el missatge següent:

“Molta satisfacció per haver tingut l’oportunitat de preparar i ajudar a Liz Tamburro en el seu primer Campionat del Món de Hockey Sala amb l’equip d’USA disputat a Pretoria (RSA). Felicitats pel gran campionat què has fet per haver estat distingida amb el MVP en el partit que vau jugar contra Holanda. Molta sort i seguim treballant!!”

Per a la Liz ha sigut la primera vegada que ha jugat amb la selecció nord-americana, on ha guanyat els seus primers caps internacionals, en el cinquè partit contra Holanda va ser nomenada MVP del partit.

La jugadora de l’Atlètic va pensar que ja havia perdut l’oportunitat de representar el seu país en l’esport de l’hoquei, però ens diu: ‘’Mai abandoneu els desitjos del vostre cor. Déu pot obrir qualsevol porta! ‘’