Skip to main content

Marc Sallés i Sergi Enrique tornen a l’Atlètic DHM

Els dos internacionals suposen les primeres altes per la temporada 2019-20.

30 Maig, 2019. Marc Sallés i Sergi Enrique són les dues primeres incorporacions per l’Atlètic DHM de cara a la pròxima temporada 19-20. El primer ho farà després d’haver estat un any al Club de Campo i el segon provinent de dos anys al Junior i quatre precedents al Royal Daring belga. Els dos internacionals suposen un gran reforç pel primer equip de la casa.

L’entrenador de l’Atlètic, Xero Gasol, diu estar “content” que el Sergi torni “a casa seva”. “El Sergi és un guanyador i té una gran mentalitat. Estem parlant d’un dels millors defenses d’Europa i amb una trajectòria impecable. Segur que ajudarà a l’equip amb els seus objectius i amb el creixement dels més joves“. Pel que fa a la tornada del Marc, Gasol ha dit que “ha estat i serà un jugador de referència d’aquest Club. Esperem que els seus coneixements i la seva personalitat facin que l’equip sigui més protagonista i competitiu“.

Per acabar, el tècnic confia en que els dos jugadors s’adaptin ràpidament a la filosofia de joc, però també a “les nostres formes i als valors grupals“.

Sergi Enrique. (FOTO / Alann)

 

Marc Sallés. (FOTO / Alann)

Amb la plantilla encara oberta, el Club confirma quatre baixes per l’Atlètic la següent campanya: Alan Andino, Jair Van der Horst, Johannes Mooij i Santi Morera. Des volem agraïr al màxim el compromís i entrega que han demostrat lluint els nostres colors.