Skip to main content

16 de gener de 2024

L’Atlètic Terrassa es proclama campió de Catalunya de Divisió d’Honor de hockey sala

El pavelló municipal de Can Jofresa va ser l’escenari de la final on l’Atlètic Terrassa va proclamar-se campió de Catalunya de la Divisió d’Honor de hockey sala. Van aconseguir imposar-se amb un marcador de 7 gols a 4 a la final disputada davant del Club Egara, revalidant així el títol assolit la temporada anterior. Els jugadors de Can Salas es van classificar per a la final després de superar en les semifinals al HC Sant Cugat amb un resultat de 6 a 4.

EMOCIÓ I INTENSITAT EN LA FINAL DE LA DIVISIÓ D’HONOR DE HOCKEY SALA

Després d’un primer quart intens i sense gols, el Xavi Castelló va donar avantatge a l’Atlètic al minut 4 del segon període. La resposta no es va fer esperar, ja que un minut després, Pere Divorra de l’Egara, va empatar el marcador. Els gols se succeïen ràpidament, amb Pol Fité aconseguint el 2 a 1, però l’empat va arribar de la mà d’Albert Font. En els moments finals del primer temps, Martí Soler va anotar el 2 a 3, deixant el Club Egara al capdavant al descans.

A la segona meitat un penal-córner transformant per Quim Malgosa va igualar el marcador a tres. L’Atlètic va atacar amb dues brillants execucions de Pol Cabré-Verdiell que va proporcionar un avantatge de 5 a 3.

Quim Malgosa va marcar el 6 a 3, que donava indicis de què la final es decantava a favor de l’Atlètic. Amb només dos minuts per al final, Bruno Ávila va retallar distàncies per a l’Egara, però un penal de Joan Tarrés al penúltim minut va signar el 7 a 4 definitiu; l’Atlètic Terrassa campió de Catalunya de la Divisió d’Honor de hockey sala!