Skip to main content

Del 28 i 29 d’octubre de 2023,

L’escuderia del club realitzarà una nova concentració, en aquesta ocasió es tracta del model Seat 1200-1430, conegut també com el Seat Bocanegra.

El disseny (i la maqueta) del 1200 Sport va ser proposat a SEAT per part d’INDUCAR (Industrial de Carrosseries), una cooperativa carrossera de Terrassa, que subministrava a SEAT les carrosseries de quatre portes dissenyades per l’enginyer Terrassenc, Antoni Amat.

El programa del Meeting compta amb un col·loqui sobre la història del model amb la seva presència i participació; es realitzarà el dissabte 28/10 de 10.30 a 13.30 h.

També comptarà amb la participació de Luís Ángel Gonzalez; tècnic de laboratori, analista clínic i professor, autor de dos llibres sobre el SEAT 1200/1430 Sport i d’INDUCAR.

D’Isidre López; cap de SEAT històrics. Juan Pérez, dissenyador industrial i responsable d’arquitectura i disseny exterior de SEAT CUPRA.

I per últim, Arturo De Andrés; periodista del motor amb 60 anys d’experiència on ha col·laborat amb revistes com Velocidad, Autopista, Automovil, Automecánica, Coche Actual, Motor Clásico i Canal Digital KM77.

En aquesta ocasió el presentador i moderador de l’esdeveniment serà el periodista del motor; Joan Dalmau, redactor de Coches.net.

Després del Col·loqui es farà un esmorzar i uns foto de germanor amb tots els vehicles assistents.

A les 16.00, la concentració farà caravana fins al Museu de la Ciència de Terrassa i visitaran el museu, la documentació tècnica del vehicle i el prototip que es troben allà, amb la companyia del Sr. Antoni Amat.

Per finalitzar aquesta concentració el diumenge 29 de 9.00 a 10.00 h es farà una concentració dels SEAT 1200-1430 a la Plaça Nova de Terrassa i en acabar agafaran rumb a Zona Franca de Barcelona per visitar la Nau A122, on hi ha la col·lecció de vehicles històrics SEAT.

ENLLAÇ AL PROGRAMA 

ENLLAÇ A LES INSCRIPCIONS