Skip to main content

Noves mesures 9 de maig

Recuperem l’horari habitual i el club tancarà a les 23:00.

09 Maig, 2021. Ens plau comunicar que, després de l’actualització de les mesures i el final de l’estat d’alarma, l’Atlètic Terrassa torna al seu horari habitual i l’hora de tancament serà a les 23:00 en comptes de les 21:00 a partir de demà, dia 9 de maig. Fem un gran pas endavant per recuperar la normalitat.

D’aquesta manera, tots els entrenaments de les seccions de hockey, tennis, pàdel i natació recuperaran el seu horari anterior al toc de queda i mitjançant els canals habituals, s’informarà de quins són els nous horaris.

Els horaris del servei de bus, en conseqüència, es veuran modificats i l’hora de sortida en tots els recorreguts serà a les 17:40 a la primera parada.

Els serveis del club com ara la piscina i la Sala Fitness, així com les pistes de tennis i pàdel tornaran a estar disponibles fins a les 22:30 amb reserva prèvia a l’Oficina Virtual. Els vestuaris es podran utilitzar amb l’horari habitual seguint amb les mesures de seguretat.

El Bar Restaurant allargarà també el seu horari i recupera el servei de sopars.

També pel que fa a les Activitats Dirigides, s’amplien l’oferta i es recuperen les que es feien a partir de les 8:30. Caldrà seguir fent la reserva prèvia a l’Oficina Virtual.  Els aforaments dels espais interiors s’amplien del 30% fins al 50% pel que fa a la Sala Fitness, la Sala d’Activitats Dirigides i la Sala Cycling.

No obstant això, cal tenir present que la pandèmia segueix formant part del nostre dia a dia. L’Atlètic és un espai ideal per seguir fent esport i salut, però cal seguir sent respectuosos amb les mesures de seguretat. Cal portar la mascareta, rentar-se sovint les mans i mantenir la distància de seguretat per tal de fer del club, un espai segur.