Skip to main content

La secció de Fitness del Club compta amb dos nous professionals, que s’encarregaran de dirigir i coordinar l’emergent línia de Fitness del Club.

Ells són:


Andreu de Juan
Director de Fitness

Llicenciat en CAFE i Publicitat i Relacions Públiques. Màster en Gestió Esportiva. Expert en gestió i entrenament Esportiu.


Àlex Real
Coordinador tècnic de Fitness

Llicenciat en CAFE. Màster en Entrenament, Activitat Física i Salut. Entrenador Nacional de Triatló. Expert en gestió i entrenament Esportiu.

L’Andreu i l’Àlex potenciaran la nova secció oferint un servei de fitness de màxima qualitat esdevenint una potent àrea a l’Atlètic on tots els adults de la família hi puguin entrenar. Tanmateix, ajudant als membres de les diferents seccions a complementar el seu esport, no només amb la sala de fitness, sinò també amb els nous serveis i activitats que es proposaran i en breus seran desvetllats.

Per poder garantir els objectius explicats, l’Andreu i l’Àlex s’encarregaran de
la gestió integral de l’àrea, dels entrenaments personals i grupals, assesoraments a la sala de fitness, de la proposta de noves activitats i serveis actuals del món de l’esport,de la direcció i organització d’esdeveniments esportius i socials relacionats amb el món del Fitness i d’altres tasques complementàries.

Una de les missions principals dels nous responsables és constituir un equip de treball de la millor qualitat. A partir de la bona base de professionals de les activitats dirigides i el fitness amb qui el Club ja compta, s’està treballant en potenciar els millors perfils per a cada una de les activitats i poder formar un equip molt potent pel que fa a activitats dirigides, fitness i activitats a l’aire lliure.

Benvinguts Andreu i Àlex!