Skip to main content

Coneix la Núria Fernández, la nutricionista de l’Atlètic Salut!

Aquesta setmana s’incorpora a l’equip de Salut per donar servei tant a consulta de socis i sòcies com als primers equips de la casa.

20 Octubre, 2020. L’Atlètic Salut promou la nutrició com a un servei clau de cara a la salut i el benestar de tots els socis i sòcies de l’Atlètic. La Núria Fernández és graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Facultat de Blanquera i la Universitat Ramón Llull.

Dins d’aquest camp està especialitzada en nutrició esportiva, hàbits saludables, i coaching nutricional, formant-se amb diversos postgraus i especialitzacions, així com una dilatada experiència en empreses importants del sector.

La Núria Fernández destaca que “no hi ha una dieta per a cada esport, sinó una dieta per cada esportista“. És per això que busca la personalització per a cada persona per tal que aconsegueixi els seus objectius. Considera que la clau per aconseguir-los és “el treball en equip juntament amb entrenadors, preparadors físics i fisioterapeutes”.

Una vessant que també gaudeix explotant és la divulgació a través xerrades o articles que podreu consultar a través dels diferents canals de comunicació del Club.