Skip to main content

NutriSport, nou patrocinador de l’Atlètic

La marca proporcionarà suplements als primers equips de Divisió d’Honor.

24 Novembre, 2017. La marca de suplements esportius, NutriSport, ha firmat un acord corporatiu de patrocini amb l’Atlètic de cara a aquesta temporada. L’acord del Club amb la marca engloba tot el relacionat amb l’àrea de Fitness i Salut i l’aportació de suplements pels primers equips de Divisió d’Honor de hockey. També és durà a terme una sessió de formació, que faran els experts de la marca, i una degustació dels productes, el proper dilluns dia 11 de desembre a les 16.30h a la Sala Polivalent. Per últim, l’Atlètic ha posat a la venda productes NutriSport a recepció, en una vitrina accessible a tots els socis i sòcies, i també ha instal·lat una màquina expendedora exclusiva NutriSport al rebedor de la Sala de Fitness.

NutriSport va iniciar el seu camí l’any 1984, fa més de 30 anys, al servei de la nutrició esportiva i, des d’aleshores, han aconseguit que esportistes de més de 10 països d’Europa apostin per ells com a combustible en el seu dia a dia. Actualment és un referent en el sector, gràcies als seus productes d’alta qualitat i a la seva varietat.

 

Tota la varietat de suplements NutriSport. (FOTO / ATHC)

 

NutriSport forma part de Clinical Nutrition, un grup amb una gran experiència en el sector de la nutrició dietètica, hospitalària i esportiva des de fa més de dues dècades. Fan servir material de primera qualitat i s’elaboren sota estrictes normes de fabricació i controls. Es caracteritza per la seva solidesa, honradesa i honestedat. A més, NutriSport ha apostat per la comoditat, desenvolupant diferents formats per a que puguis decidir quin en és millor per tu: barretes, gels, càpsules, sobres, batuts, begudes energètiques, sticks… ho tries tu!