PROMOCIONS DE L’ ATLÈTIC!

Sorprèn els teus éssers estimats amb regals únics que impulsen la seva salut i benestar. Pots triar entre diverses opcions!

 

SALUT

Ser soci del club t’ofereix l’oportunitat de practicar activitats esportives, mantenir-te actiu i millorar la teva salut física i mental. Amb l’accés a les instal·lacions, entrenadors professionals i programes d’exercici, podràs mantenir-te en forma i gaudir d’una vida saludable.

AMICS

Un club és un espai perfecte per conèixer gent nova i establir amistats duradores. En fer-te soci, tindràs la possibilitat de connectar amb altres persones que comparteixen els mateixos interessos i aficions.

TÍTOLS

Si tens interès en competir i superar reptes, el club et brinda l’oportunitat de participar en esdeveniments esportius, tornejos i competicions a diferents nivells. Amb el suport del club i l’entrenament adequat, podràs aspirar a guanyar títols i reconeixements en la teva disciplina.

EXPERIÈNCIES ÚNIQUES

Ser soci del club et permetrà viure experiències úniques i inoblidables. Des de viatges d’equip a esdeveniments esportius importants fins a activitats socials i esdeveniments especials organitzats pel club, tindràs l’oportunitat de gaudir d’aventures emocionants i moments que et marcaran.

SUPORT I APRENENTATGE

Un club no només ofereix instal·lacions i activitats, sinó també suport i aprenentatge. Amb l’assessorament i la guia dels professionals i altres socis experimentats, podràs millorar les teves habilitats, adquirir nous coneixements i créixer com a persona i esportista.

ÈXITS ESPORTIUS

 Els èxits esportius absoluts van començar els anys 80 hi han continuat fins al dia d’avui, amb l’Atlètic com a club amb més títols europeus i de lliga de hockey nacional.

En gran manera ha sigut gràcies a l’impuls d’una forta escola de formació i tecnificació que nodreix els primers equips de joves formats de la casa.

3.000 socis – 41 olímpics – 1.000 fitxes de hockey – 200 llicències de pàdel – 150 llicències de tennis –

3 copes d’Europa

22 lligues nacionals

16 copes del rei

Millor Club Hockey Europa 2017

Som un club inclusiu

2 equips de hockey formats per persones amb discapacitat psíquica i una escola de tennis en cadira de rodes.

15000

Seguidors a les xarxes socials
APROFITA ARA LA QUOTA D’ENTRADA GRATUÏTA , BENEFICIS FISCALS I PACK DE BENVINGUDA!

No ho dubtis més i uneix-te al club per viure una experiència enriquidora i assolir els teus objectius!   

  Demana informació

  Nom

  Cognoms

  Correu electrònic

  Telèfon

  Missatge

  Finalitats:Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d'informació sobre el servei o àrea, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, també per mitjans electrònics, si marca la casella d'acceptació. Drets: Podeu retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades, i altres drets, dirigint-se a secretaria@athc.cat. Informació addicional: Política de privacitat.

  Vols conèixer millor el club?

  Adreça

  Urbanitzacio Can Salas

  9, 08227 Terrassa, Barcelona

  © 2024 Atlètic Terrassa Hockey Club