Skip to main content

Open Catalonia Sub12 Femení

 

20 febrer, 2023. El dissabte 4 de febrer començava el Circuit Catalonia Open Sub-12 femení que va arribar a tot el territori català. Aquest circuit és una de les activitats promocionals del Catalonia Open WTA 125, una prova del circuit professional femení que neix de l’aliança estratègica entre la Federació Catalana de Tennis i la Secretaria General de l’esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya per impulsar l’esport femení.

Aquest cap de setmana va finalitzar l’Open Catalonia Sub 12 Femení a les pistes de tennis de l’Atlètic Terrassa, seu de la província de Barcelona per aquest torneig. Amb la participació de 34 jugadores i un gran nivell de joc, les campiones de cada torneig disputaran al Tennis Reus Monterols les semifinals i final del circuit la setmana de l’1 al 7 de maig, quan se celebrarà el WTA 125.

Els resultats de la província de Barcelona han esdevingut com a campiona  la Marian Murzhura i com subcampiona la Victoria Meza.

Trobada Mini Tennis

Prèviament a la final de l’Open Catalonia Sub-12 a l’Atlètic Terrassa Hockey Club es va fer una trobada de Mini Tennis on van participar alumnes de diferents clubs de la comarca entre 4 i  7 anys. Va ser un acte festiu on els nens i nenes va poder gaudir de jocs, partits i altres activitats.

La participació va ser tot un èxit, amb més de 20 alumnes que van poder gaudi d’aquest esdeveniment i tots van emportar-se premis gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis i de la marca Head.

Al final els alumnes van poder ser espectadors i viure les finals de l’Open Catalonia Sub-12.