Skip to main content

L’Atlètic Divisió d’Honor Masculí ha realitzat una magnífica actuació a la Copa del Rei, celebrada al Junior FC de Sant Cugat, del 17 al 19 de març.

L’equip, s’enfrontava el divendres, a quarts de final amb la RS Tenis. El partit va començar amb dificultats pels de Dani Martín, que van encaixar un gol de Penal a meitats del segon quart. Tot i tenir el marcador en contra, l’equip va saber reaccionar i al cap de pocs minuts, va aconseguir empatar amb un bon gol de Dani Malgosa. Després de la mitja part, l’equip va seguir amb la dinàmica de treball i bon joc i va aconseguir avançar-se al marcador amb un gol de Roc Oliva i al cap d’uns minuts, amb un segon gol del Dani. De totes maneres, l’equip càntabre no va llençar la tovallola i va marcar el seu segon gol, a un minut pel final, tot i que ja no va significar cap gran canvi en l’eliminatòria. D’aquesta manera l’Atlètic va passar a semifinals amb un 3 a 2 a favor.

L’equip a batre a semifinals era el Club Egara, equip que havia sortit victoriós del seu duel amb el Club de Campo.
L’Atlètic va sortir amb el clar objectiu de guanyar el partit, prova d’això és que al minut 1 ja va provocar el primer penal a favor.
Tot i l’alta intensitat demostrada per part de tot l’equip, va ser l’Egara qui es va avançar, en el minut 25. Però l’Atlètic no va abaixar el cap i va empatar el partit al cap de quatre minuts, amb gol de Marc Sallés de stroke.
Ja en joc la segona part, es va tornar a avançar l’Egara, però l’equip, un cop més, va demostrar que sap jugar amb el resultat en contra. Després de nombroses ocasions, l’Atlètic va veure recompensat el seu esforç amb dos gols de penal directe, efectuats per Roc Oliva. Ja amb el marcador a favor, l’equip no es va limitar a mantenir el resultat, sinó que es va bolcar a l’atac i encara va comptar amb nombroses ocasions. Finalment, el resultat va ser de 3 a 2 a favor i l’Atlètic va passar a la final, havent mostrat un gran joc i un clar domini i iniciativa.

La final encreuava l’equip amb el RC Polo.
Tot i la gran intensitat de l’Atlètic, va ser l’equip de Barcelona qui es va avançar en el marcador. L’Atlètic va tenir diverses ocasions que no va acabar materialitzant. Seguidament, el RC Polo va ampliar la seva renta amb dos gols més. A continuació, l’Atlètic va reaccionar amb un gol de penal de Jan Malgosa. Amb l’1 a 3, s’acabava un tercer quart i començava un últim quart que seria determinant. L’Atlètic va comptar amb diverses ocasions, demostrant que encara no havia tirat la tovallola i demostrant un gran joc i es van llençar a l’atac, fent ús d’un porter-jugador, però una errada en un penal a favor, feia arribar la pilota als barcelonins, que sentenciaven el partit amb un 1 a 4 final.

Finalment, medalla de plata per un equip que ha demostrat maduresa, bon joc, fortalesa i que any rere any, es manté a dalt de tot.

Moltes gràcies, nois per fer gaudir a tota l’afició “groc-i-negre” d’un cap de setmana per recordar!