Skip to main content

SportWays Hockey Camps torna per Setmana Santa a Terrassa!

Estàs llest/a per a noves habilitats de hockey, aventures divertides, grans entrenadors i desafiadors clínics? De nou, enguany, pots assistir a un campament de dia en el nostre club. Prepara’t per a millorar les teves habilitats d’hoquei i uneix-te al campament de dia local en l’Atlètic Terrassa.

Aquest campament gira entorn del hockey i la millora de les teves habilitats. El programa està dissenyat per a jugadors de hockey herba i et portarà al següent nivell. Els directors tècnics holandesos viatgen al nostre club per a dirigir el programa i orientar als entrenadors locals. Gaudeix de magnífiques demostracions i innovadors clínics. El campament està dissenyat per a portar-te al següent nivell. Els teus moviments de hockey mai tornaran a ser els mateixos!

El SportWays Hockey Camp és del 25 de març al 27 de març de 2024, i és per a jugadors entusiastes d’hoquei i porters de 6 a 14 anys. Llegeix més informació o inscriu-te aquí.

Et veurem en el campament?

Sobre SportWays
Amb 35 anys d’experiència en l’organització de campaments de hockey, SportWays és el major i més antic organitzador de campaments de hockey del món. Durant aquests 35 anys, SportWays també ha establert una associació duradora amb l’ATHC. Els campaments gaudeixen de la reputació d’oferir un autèntic ambient internacional. Jugadors, porters i personal altament qualificat viatgen des de tothom per a unir-se als campaments de SportWays i passar uns dies inoblidables. En 2024, SportWays estarà actiu en més de 15 països de tot el món, inclosos els Països Baixos, Espanya, Sud-àfrica, Hong Kong, el Canadà i molts altres llocs increïbles. Cada any acull a participants de més de 30 països diferents.