Skip to main content

Atletrix, la nova escola de competició de tennis de l’Atlètic!

Avui s’ha fet la presentació oficial del nou acord entre l’Atlètic Terrassa i Trix Tennis.

20 Abril, 2021. Després de mesos de treball, a partir d’avui es fa oficial la fusió de Forctis i Trix per formar l’Atletrix Academy. En l’acte celebrat avui a la Pista 1 de l’Atlètic s’ha presentat la nova aposta del club per seguir millorant la formació en les etapes inferiors en col·laboració amb Trix Tennis, acadèmia centrada en l’alt rendiment.

L’acte d’avui ha comptat amb Josep Maria Biosca, president de l’Atlètic, que ha donat la benvinguda a tots els membres de Trix. Després ha sigut el torn del president de la secció de tennis, Toni Borrull, que ha explicat la gestació de la unió i ha destacat que “estava encantat de col·laborar i que farien coses molt grans”.

Juntament amb ells hi havia el director general del club, David Valeriano, ha destacat que li feia “especial il·lusió pel seu passat com a tenista” i que aquesta nova unió “permetrà molts més èxits del planter”. Seguidament ha sigut el torn del director tècnic de la secció de tennis, Quim Rovira, que explicat com “és una passada treballar amb Trix” i que aquesta unió “és la cirereta del pastís per convertir l’Atlètic en un espai d’alt rendiment”.

Per últim ha sigut el torn dels fundadors de Trix, primer Oriol Comadran, ha destacat “les grans possibilitats que els ofereix l’Atlètic, el gran ambient que hi ha i les seves ganes de demostrar del que són capaços”. També ha agraït la confiança dels jugadors i pares en ells. Arnau Baldebey posteriorment ha parlat de la missió de Trix, que és “treure el millor de cada jugador i que l’Atlètic és el lloc ideal per fer-ho”.

Després s’ha fet la fotografia oficial i un exercici de demostració per part dels nous membres de l’Atlètic, els jugadors de Trix.

D’aquesta manera, la secció de tennis de l’Atlètic es veurà modificada en l’apartat de la seva escola de competició. Atletrix recull el testimoni de Forctis per seguir formant els nostres jugadors i donar un nou impuls a la secció. La resta d’etapes de l’escola de tennis es mantindran com fins en l’actualitat, seguint la bona tasca realitzada fins ara.

Per la seva banda, Trix manté els seus jugadors d’alt rendiment que competeixen a nivell individual però passaran a entrenar diàriament a les nostres instal·lacions.

Benvinguts!