Skip to main content

Presentat el Campionat d’Espanya MAPFRE de Tennis per Equips Cadet “Yellow Cup”

La 9a edició del Campionat d’Espanya MAPFRE de Tennis per Equips Cadet “Yellow Cup” s’ha presentat oficialment aquest dimecres. La competició comença la setmana vinent del 29 de juny al 3 de juliol.

23 Juny, 2021. Després de la cancel·lació del passat any a causa de la pandèmia de la COVID-19, s’han inscrit un total de 27 equips en categoria masculina i 24 equips en la femenina.

“Vindran jugadors dels quals sentirem parlar d’aquí a dos o tres anys. L’última vegada va ser aquí la Victoria Jiménez, que després va guanyar l’Open d’Austràlia júnior, i anteriorment Carlos Alcaraz o Alejandro Davidovich entre d’altres”, ha destacat Kim Rovira, director tècnic de la secció de Tennis.

Amb ell hi havia el president de l’Atlètic Terrassa Hoquei Club, Josep  Biosca, i el president de la secció de tennis, Toni Borrull, que han destacat la importància de recuperar la competició després de l’aturada forçada del passat any.

Competició i formació

En representació de la Real Federació Espanyola de Tennis (RFET) ha assistit el coordinador esportiu Carles Vicens: “Aquest tipus de campionats aporten altres valors als jugadors, són competitius i formatius alhora. El tennis és un esport individual i és molt important que puguin sentir-se part d’un equip, tenint el suport dels seus companys.”

El Club Tennis Barcino defensarà l’històric doblet aconseguit en l’última edició jugada en 2019, quan per primera vegada un club aconseguia guanyar tant la competició masculina com la femenina.

Les eliminatòries masculines es jugaran al millor de 4 partits individuals i un dobles, i les femenines al millor de 2 individuals i un dobles.

REIAL FEDERACIÓ ESPANYOLA DE TENNIS