Presentació del Club

Carta del President

Benvingudes totes aquelles persones que entreu per primera vegada a l’Atlètic a través de la nostra pàgina web. Som un gran club i també un club gran, amb molta activitat, social i esportiva, només heu de navegar tranquil·lament per totes aquestes pàgines per saber que és l’Atlètic, d’on ve i on és, qui el va fundar i qui el dirigeix, quines activitats s’hi fan i quins esports s’hi practiquen i també quins serveis s’ofereixen.

Des de la seva fundació, un llunyà mes d’agost de 1952, l’Atlètic ha viscut un creixement social i esportiu basat en uns valors inequívocs que ens han portat a ser un dels clubs capdavanters del país.

El hockey ha estat sempre el nostre esport de referència i és el que més èxits ens ha donat, sent el club amb més títols nacionals i europeus de l’estat, tot plegat gràcies a un treball constant des de la base. Les escoles de l’Atlètic han estat sempre una font inesgotable de bons jugadors i jugadores on gairebé hem assolit la paritat i amb orgull poden dir que 40 han estat olímpics.

El club avui no s’entendria sense les seccions de tennis i pàdel, en primer lloc, pel gran nombre de practicants i en segon lloc, per la intensa vida social que comporten aquests esports dins del club.

En aquestes pàgines, els que ja sou del club o ens seguiu, trobareu totes les notícies i informacions relacionades amb les competicions i activitats.

Els que entreu per primera vegada desitjo que durant la navegació descobriu un Atlètic que us faci pensar: per què no en puc formar part d’aquesta família?

Josep Maria Biosca

President

Atlètic Terrassa Hockey Club

L’Atlètic és una entitat esportiva i social fundada l’any 1952, sense ànim de lucre, reconeguda com a Associació d’Utilitat Pública.

Som un club familiar obert i inclusiu. La nostra finalitat és el foment de tota mena d’activitats físiques i esportives en la modalitat d’aficionats i promoure la vida social entre tots els seus associats.

Comptem amb diverses disciplines esportives com el hockey, el tennis, el pàdel, la natació, el running, el senderisme, el fitness i les activitats dirigides. Les nostres escoles esportives són un dels nostres orgulls, ja que permeten formar esportistes i persones amb els nostres valors: el respecte, l’equip i el compromís.

Des de la nostra fundació el club ha viscut un creixement social espectacular sobretot després de comprar 8 hectàrees de la finca de Can Salas l’any 1968. Actualment, comptem amb un gran parc esportiu amb 4 camps de hockey, 12 pistes de tennis, 10 pistes de pàdel, un gimnàs, dues piscines, un pavelló poliesportiu entre moltes instal·lacions esportives. També dins el nostre ventall de serveis hi tenim el nostre restaurant, l’Atlètic Salut, l’Espai Estètic o la zona wellness.

Esportivament, destaca el nostre palmarès en hockey herba, sent el club amb més lligues espanyoles i més títols europeus. Això és fruit de la nostra escola de hockey que ha vist créixer alguns dels millors jugadors de la història.

L’Atlètic també és una referència pel que fa a l’organització de torneigs i esdeveniments. Anualment acollim competicions esportives de hockey, tennis, pàdel, natació, running i motor.

Gaudim d’un gran passat, però també mirem cap al futur. L’Atlètic, mitjançant l’esport vetlla per la inclusió social de totes les persones i treballa per un futur més sostenible.

Benvinguts!