Skip to main content

Presentades les Finals Four a l’Atlètic

Avui s’ha celebrat l’acte de presentació de la competició que decidirà els campions de lliga.

27 Abril, 2021. Queden poques hores perquè arrenquin els partits més importants de l’any i a pocs metres del terreny de joc, al Xalet de l’Atlètic s’ha presentat la Final Four 2020 – 2021. L’acte, presentat per Lorena Toda, membre de la Junta i emprenedora, ha comptat amb les màximes personalitats del hockey i de la ciutat de Terrassa.

Mireia Galí, Presidenta de la Secció de Hockey, ha donat la benvinguda a totes les autoritats, clubs i jugadors i ha destacat l’honor que és poder celebrar una competició d’aquesta magnitud. Galí ha pres el relleu de Josep Maria Biosca, que no ha pogut estar present a l’acte.

Seguidament ha sigut el torn de Xavier Adell, president de la Federació Catalana, que mostrat també la seva alegria de que la competició se celebri a un club català com és l’Atlètic. Santiago Deó, president de la Federació Espanyola ha agraït a l’Atlètic, els patrocinadors i les institucions per fer possible una competició que fa uns mesos semblava impossible.

Per últim, Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, ha destacat l’orgull que és per la ciutat el hockey que tants èxits li ha donat i totes les competicions que s’han disputat aquí, sent sempre èxits organitzatius, esportius i socials.