Projecte Voluntaris

Els nostres valors fonamenten el nostre Club i, el més important, traspassen els nostres murs. Els valors i els principis que aquí s’inculquen no només serviran per l’esport sinó per les seves vides.

Transmetrem respecte dintre i fora del camp de joc, i ensenyarem que treballar en equip i aprendre a comprometre’s amb quelcom important fa grans a les persones.

El Pla de voluntariat de l’Atlètic recull diferents accions i esdeveniments que formen part de l’objecte social de la nostra entitat, l’esport.

El programa de voluntariat busca portar a terme totes aquelles activitats que contribueixen al foment de l’esport i a la millora de la salut, així com de la nostra cultura i l’entorn. Sempre respectant els nostres valors; Respecte. Equip i Compromís, no només ens preocupa què fem sinó també com ho fem.

Obectius específics

Foment de l’esport base, lúdic, escolar i de competició o federat

Millora de la salut de les persones amb treballs preventius i de recuperació de lesions

La formació dels nostres col·laboradors

Afavorir la integració al món laboral des d’una perspectiva inclusiva

Dotar al club d’una borsa estable de voluntaris

Fomentar programes d’integració de persones discapacitades

Forma part de l’equip Atlètic
    Finalitats: Respondre a les vostres sol·licituds i remetre-us informació comercial dels nostres productes i serveis, també per mitjans electrònics. Drets: Podeu retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades, i altres drets, dirigint-se a secretaria@athc.cat. Informació addicional: Política de privacitat.